Hem > Forum > Livet > Alltid på gränsen

Alltid på gränsen

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag är så trött på mitt liv. Har alltid haft problem med återkommande ångest och depressioner men har tidigare när jag var yngre orkat hålla uppe mig själv med intressen och projekt.

  Lever numera långtidssjukskriven. Det värsta är att jag inte orkar någonting nästan. Blir utmattad av minsta lilla. Önskade att jag hade något intresse som fick mig att ha något att leva för. Istället har jag utvecklat diverse destruktiva kopingmekanismer, använder droger och alkohol för att döva ångest och självmedicinera tröttheten samt en hel del annat destruktivt leverne.

  Umgås nästan enbart med andra människor som lever ett liknande liv som jag eller har liknande erfarenheter. Känner inte att jag passar in någon annanstans.

  På ytan ser mitt liv okej ut utöver sjukskrivningen. Jag har en egen bostad, betalar räkningar i tid och håller det städat. Folk upplever mig som normal och kompetent fram tills de lär känna mig närmare.

  Jag försöker ibland att göra en ansträngning för att få mitt liv på fötter men utmattningen och ångesten hindrar mig hela tiden och får mig att ge upp.

   

  Finns det någon som har/har haft det liknande?

  Låter som att du är utbränd, måste kännas tufft med med ångest och sjukskrivningen på det. Hoppas du får hjälp eller hittar hjälp att hantera din ångest och dina drog/alkoholproblem.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.