Hem > Forum > Livet > Allt jag vill är att få ett avslut.

Allt jag vill är att få ett avslut.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Är en ung tjej på ”endast” 18 år, jag tror all min psykiska ohälsa började när min morbror tog sitt liv.. jag var endast 10 år och lider idag av någon typ av ptsd och trauma. Jag har även blivit diagnostiserad med depression och ångest. Jag äter antidepp och ingenting hjälper. Jag försöker gå till skolan, självskadar varje dag, känner mig galen och kan inte kontrollera mig överhuvudet. Har haft tankar och planeringar att ta mitt liv sen jag var drygt 14.. redan då hade jag valt att jag ville ge upp. Känner idag att jag inte har någonstans att ta vägen. Jag vill bara dö men har inte tagit steget än. Vafan ska jag göra? När vänder det? Kommer jag någonsin må bättre. Vården suger.. jag står i kö för att bli utredd för EIPS/borderline men får ALDRIG någon tid, det tar evigheter. Jag hänger på min sista tråd.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.