Hem > Forum > Livet kan skava > Vet inte vart vi står.

Vet inte vart vi står.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Hej.
  jag och mitt ex separerade för ca 1 år sedan. Vi var tillsammans i 8 år. Har ett barn tillsammans på snart 5 år.

  vi hade den sista tiden av vårt förhållande kommit in i en dålig svacka som vi inte kom ur. Vi hatade mest på varandra och gjorde allt för att störa den andre. vi slutade umgås och se varandra! Vi separerade sedan under dåliga förhållanden. Vi var under en tid inte vänner.

  jag vill nu ha tillbaka mitt ex, för jag älskar honom! Han vill inte, han är rädd efter allt som vi gått igenom och att inte hamna på samma ställe igen.

  vi har pratat om det och han vill inte, han säger att om han hade kunnat så hade han velat.

  men!

  vi umgås nästan varannan dag. är super bff på snap. pratar i telefon varje dag. Oftast är det han som ringer. Han kan ringa direkt på morgonen när han vaknar för att berätta något eller fråga om något. Våra samtal kan vara i 3 timmar ibland. Vi umgås, äter middag, filmkvällar och går ut och hittar på saker! Vi gör nästan allt tillsammans. Vår relation har utvecklats till som den var mellan oss när allt var bra. Men vi har ingen närkontakt. det händer ibland att vi nuddar varandra, eller ligger ganska nära i soffan. Men inget mer än så.

  han frågar mig om råd om saker. Påpekar om jag sminkat mig. Frågar om jag har varit ute och sådär.

  men han vill samtidigt inte ha en relation? Jag blir så förvirrad och vet inte vad jag ska tro, eller göra. Jag vågar inte ta steget att röra honom.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.