Hem > Forum > Livet kan skava > Sorg. Nu finns varken mamma eller pappa mer.

Sorg. Nu finns varken mamma eller pappa mer.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag är så jävla tom. Tom på ord. Sorgen efter pappa hade lugnat sig och jag hade på något sätt lärt mig leva med det. Nu dog mamma ifrån mig, lika plötsligt från en dag till en annan och jag vet inte hur jag ska komma upp igen. Försöker tänka på saker att göra som brukar göra mig glad men jag kommer inte på någonting. Vill absolut bara bara bara att min mamma ska leva.

    Beklagar dina förluster, det är verkligen tungt och svårt när en närstående går bort. Inte minst ens mamma. Har själv ännu inte varit med om detta men bävar för den dagen. Så förstår att det känns tomt, vilset, ledset..all värme till dig i din sorg. Ta hand om dig, försök att ta pauser från när det känns som svårast och gör något annat en stund, ta en promenad, ring en vän, vad som helst. Det finns nog inga genvägar genom sorgen men med en stöttande omgivning kan det nog kännas lite lättare.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.