Hem > Forum > Livet kan skava > Söker råd

Söker råd

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag och min tjej sedan 4,5 år tillbak gjorde slut för 2 månader sedan mest på mitt initiativ. Att vara själv gav mig sån klarhet i vad jag själv skulle gjort annars. Vi har setts ett par dagar varannan vecka nu och jag vill ha henne tillbaka.
  Hon gillar att vara med mig men vill ta det försiktigt då hon tycker det går helt okej att vara själv. Är så rädd att förlora henne för gott och vet inte hur jag ska hantera det. Känns som mitt hjärta går i 1000 bitar, några råd?

  Avatar

  Hej!!

  Jag är ingen kärleksexpert, men är iallafall människa och känner med dig i situationen.

  Först och främst; Så modigt att våga ta lite tid separat från varandra för att få klarhet i vad du vill!

  När jag och min pojkvän gjorde slut, skiljdes vi med orden ”om det är menat att vara kommer det vara”. Detta är nu två år sedan och vi har inte träffats sen dess, och i nuläget har jag inget intresse av det heller. Men jag vet att om det är menat att bli vi kommer det bli vi. Eller så ska det inte vara vi och det är också helt okej.

  Det låter som att du kan få hjälp av det här tankesättet, om det är menat att vara ni kommer det vara ni. Även om vägen dit tidvis är bumpy. Ta det lugnt och försiktigt, det låter som att ni just nu trivs i varandra sällskap och det är väl helt fantastiskt det!

  Jag tror att det bästa du kan göra är att vara ärlig mot din flickvän med dina känslor och dina intentioner, för att förhindra att ni fortsätter ses på olika villkor där någon blir sårad. Är du ärlig med vad du vill får hon en chans att förhålla sig till det också kan ni ses på ett öppet och ärligt sätt.

  Kram och massa kärlek. Hoppas det löser sig och att ni finner er lycka <3

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.