Hem > Forum > Livet kan skava > Mitt ex gjorde slut med mig, otrohet

Mitt ex gjorde slut med mig, otrohet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Mitt ex gjorde slut med mig detta år i januari pga att han förlorade tilliten för mig. Vi har haft en svår period efter när jag fick reda på att han skrev och pratade med sin tidigare partner innan mig medans vi var med varann. Jag stannade och förlät honom även om jag blev hjärtkrossad. Han sa han aldrig skulle göra om det. Men det varade inte länge de höll kontakten i flera månader och han slutade aldrig prata med henne , jag mådde sämre och sämre. Tills jag inte visste vem jag var längre så mycket jag förlorade mig själv. Tills dagen jag träffade mitt gamla ex för han fick mig känna mig speciell och bekräftade mig , fick känna mig hörd Påriktigt, något jag aldrig fick med min kille. Vi hade sex. Jag ångrade mig direkt efter och avbröt hela kontakt och allt gick hem och berättade för min kille vad jag har gjort. Sen den dagen inget har varit samma. Han tycker att jag är den personen som förstörde allt emellan oss fast han själv gjorde samma sak. Känns som jag är den dåliga personen nu. Känns som allt är mitt fel. Min ärliga åsikt om detta är att jag tycker att det är mer smärtsamt att älska någon medans man är i ett förhållande än att ha sex utan betydelse eller känslor inblandade. Han sa även till mig att det skulle va ok om jag bara smsade honom, men att jag ”öppnade mina ben” för någon annan är inte ok. Känns som han ser mig som ett objekt. Jag är medveten om att  detta var fel av mig att träffa mitt ex eftersom vi var fortfarande tillsammans men tänkte för stunden bara. Tänkte att han har pratat med henne i flera månader även fast jag skrek och bad honom att sluta såra mig. Jag älskar honom ovadsett vad som har hänt min kärleks för honom är oändlig och det är verkligen den killen jag har planerat min framtiden.  Nu har det gått ett halv år sen han gjorde slut med mig. Men vi pratar då o då på mobil och ses ibland. Önska bara att vi kunde börja om på nytt. Har bearbetat allt dåliga men han kan fortfarande inte det han frågar mig hela tiden frågor som har du träffat någon? Är de nägon du är intresserad av osv osv. Vill bara höra någons ärliga åsikt om detta kaoset. Vad ska man göra nu ska man stanna o få hopp att det blir vi igen fast mycket bättre eller ska man släppa taget? Är så olycklig i mig själv utan honom vill bara komma hem igen till han utan något förtvivel

  Hej. Va fint att du sträcker dig ut för råd.

  Allt jag skriver får ju tas med en nypa salt eftersom jag inte vet hand historia eller de övriga detaljerna kring ert liv.

  Men du låter trovärdig och ärlig och som utomstående har ni både gjort gjort fel såklart. Men jag vill ändå säga att det inte var du som förstörde relationen. Det var han som redan gjorde något han inte borde, samt ljög för dig och fortsatte. Att du hade sex få i ett ögonnlick där du törstande efter bekräftelse tror jag ingen klandrar dig för.

  Det jag inte förstår i allt detta är varför du vill tillbaka. Han gjorde dig ju förtvivlad under en så lång tid. Är det inte bättre att söka lyckan någon annanstans?

  Du är värd allt det bästa och inget mindre.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.