Hem > Forum > Livet kan skava > jag duger inte

jag duger inte

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Varför duger inte jag? Varför är jag inte bra nog?

  Vad är det med mig som gör att ingen vill ha mig eller veta av mig?

  Jag har så många gånger anmält intresse för saker och ting, jag har så många gånger ställt upp och sagt ”jag kan”. Men varje gång ignorerats de, varje gång lämnas jag utan svar eller ”vi tar med oss de”. Varför får jag inga chanser? Varför tittar de på mig, utan kunskap om mig och hur jag arbetar och säger ”nej hon passar inte.” De har aldrig arbetat med mig, ändå kan de säga att jag inte kan vara en del av teamen.

  Jag duger inte för team eller för förhållanden.

  Han valde henne, hur? Hon är helt borta och tar inte ansvar för sig själv eller sina fel och ändå valde han henne. Jag vet att de inte kommer hålla men hur kunde han välja henne över mig, över våran vänskap? Varför dög inte jag? Varför duger jag aldrig för något?

  Vad är det för fel på mig som gör att jag aldrig duger? Varför får inte jag vara med? Varför får inte jag chanser?

  De van, jag kommer inte anmäla mig fler gånger, för om inte ens folk som ska vara mina vänner kan säga ”ja men hon vill ju, vi tar med henne” varför ska jag ens försöka..?

  Har satt sagt till honom att vi inte längre borde ha kontakt. De är inte första gången han klipper våran vänskap när han skaffat partner, en lite del av mig tror att de bror på att vi har flörtat och  att han är osäker på sina känslor med mig, men att han inte kan ha mig och en flickvän i sitt liv samtidigt. Men andra delen är bara att jag inte är en vän pårikigt för honom. Vilket var de jag skrev, att han betyder mer som vän för mig än vad jag gör för honom.

  Jag orkar inte gråta mer över skiten. Jag slutar i organisationen, jag klipper borde de som skadat mig. Men den överväldiga känslan av att inte duga är där och förblir där när man är ensam.

  Jag tror du duger precis som du är, du har inte träffat dina människor än

  Avatar

  <3 Fina du, hjärtskärande läsning. Det jag tror är att de här människorna på arbetsplatser inte alls lärt känna dig över huvud taget. Vi lever i ett väldigt ytligt och snabbt samhälle där folk verkar tappat förmågan att stanna upp, undersöka och interagera med människor på ett djupare plan. Ta reda på exempelvis dina styrkor, förmågor och vad just du kan bidra med! De här personerna du beskriver tänker jag inte alls förtjänar din hjälp och dig i den här kontexten alls. Du förtjänar enormt mycket mer!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.