Hem > Forum > Livet kan skava > Jag behöver råd, eventuellt trigger varning

Jag behöver råd, eventuellt trigger varning

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Jag fick ett återfall för ca två veckor sedan. Det betyder att jag rispade mig. Går inte in på varför, men ett återfall av ett beteende jag inte brukar ha så mycke längre. Även om såret inte är stort eller djupt, så har jag lite problem. De ser infekterat ut, m.m min första tanke va att skriva till doktor.se och sen skicka bild, men där kan man inte vara anonym, och jag vill verkligen inte framkalla någon form av drama där jag tvingas till psyk för att jag gjort detta själv, kan inte riktigt ljuga heller för är så dålig på de .

  Avatar

  Hade ett liknande återfall för några år sedan. Det blev rätt djupt och jag sökte mig till en närakut. Förklarade ärligt läget, (då jag inte heller kan ljuga) ”jag har gjort detta inatt på fyllan med en kniv. jag vet att det är fel att självskada, detta var en engångsgrej så läxa inte upp mig. Min önskan är bara tar hand om såret.” De förstod och plåstrade om mig och bad mig ta hand om mig och söka psykiatrin om det problemet blev värre.

  Lycka till!

  Avatar
  Trådstartaren

  Hade ett liknande återfall för några år sedan. Det blev rätt djupt och jag sökte mig till en närakut. Förklarade ärligt läget, (då jag inte heller kan ljuga) ”jag har gjort detta inatt på fyllan med en kniv. jag vet att det är fel att självskada, detta var en engångsgrej så läxa inte upp mig. Min önskan är bara tar hand om såret.” De förstod och plåstrade om mig och bad mig ta hand om mig och söka psykiatrin om det problemet blev värre. Lycka till!

   

  Va bra att de löste sig för dig.

  Avatar

  Tänkte att det kanske kunde hjälpa dig. =)

  Avatar
  Trådstartaren

  Tänkte att det kanske kunde hjälpa dig. =)

  Tack, jag har dock inte gjort någonting. Har inte orkat bry mig, mår inte så bra just nu så låter de vara bara. Va hos terapeut igår och blev så besviken över hur dåligt bemötande jag får, så har avbrutit min behandling där, kommer inte gå tillbaka.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.