Hem > Forum > Livet kan skava > Jag är ett fetto

Jag är ett fetto

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag tror det är bra att erkänna för sig själv hur det verkligen ligger till. Jag har vägt 55 kilo och under det, och fortfarande då störde jag mig på min mage som svullnade upp efter varje mat intag därför slutade jag typ äta helt tror jag, såg heeeelt sjuk ut.

  Jag var så tunn och liten i kroppen, och alltså nu.. jag väger nästan 80 kilo och jag är så jävla bred ÖVERALLT alltså . Jag som var så smal! Jag skulle duscha häromdagen  och gick omkring naken. Alltså min kropp ser ut som en 60 årig tants kropp! Tuttarna som blivit enorma hänger typ ner på magen ,Det är fruktansvärt jag ser ut som att jag fött trillingar och ammat alla tre MEN det HAR jag inte! Jag skrev tidigare att jag kommit på varför jag blir så tjock och det är för att jag anpassar mig efter min pojkväns matvanor ,och ja visst så är det ! Men det kan inte enbart vara det??? Jag äter och har alltid gjort ,en nyttig frukost: naturell syrlig youghurt med skivad banan och kanel på. Det är väl fan nyttigt??? Jag dricker ALDRIG läsk äter mycket sällan chips . Dricker vatten,  jag tycker det är så jävla orättvist. Ja det blir ibland öl, och godis men vad fan?? Detvmåste vara nåt FEL på min KROPP? Kan folk snälla skriva här vad ni väger och vad ni äter , typ ”65 kilo. frukost: flingor juice  eller vad det nu är, lunch: osv …så

  Trådstartaren

  Jag får injektion med abilify 1/ månad men det har jag fått sedan typ sju år tillbaka. Så att det skulle bidra till viktuppgång först för  fyra år sedan ( det var då jag började gå upp i vikt) det är väl uteslutet eller?

  Trådstartaren

  Någon??!?!!!! Ursäkta men är desperat

  Jag kan tyvärr inte det medicinska, men jag kan känna igen mig i känslan, att inte vara nöjd med min kropp, att känna att jag inte passar i min kropp, att det är något fel. Jag gick till vårdcentralen, fick hjälp och idag känns det mycket bättre. Du kanske ska testa att gå dit? Det kan vara värt ett försök

  Kroppen förändras, något som jag tyckte var oerhört svårt och skit, och oavsett om jag träna, åt ”rätt” så var det ändå inte bra. Jag krigar fortfarande med detta och mår dåligt över det men jag känner att det har blivit bättre med den hjälp jag fick, det känns lite lättare och det bästa va att jag fick svar på mina frågor varför jag inte kände igen min kropp.

  Hoppas det kanske hjälper dig lite, även fast det inte är något svar på din undran utan mer en reflektion

   

  Hej. Kan inte svara om injektionen för detta är läkarnas område men jag kan hjälpa dig kanske att älska din kropp trots att du inte tycker om den. Jag vet väll hur det känns att vara överviktig. Det är en jätte obehåglig känsla som beröver en av själv förtrående. Jag tycker att du kanske behöver träffa en diatist och röra på dig lite mer. Du är fin som du är.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.