Hem > Forum > Livet kan skava > Ilska över körkort

Ilska över körkort

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • ”Livet kan skava”. Så känns det verkligen. Så in i h**vete. Så det var då dags för mig att göra uppkörningen idag. Jag hade skrivit in datum och tid i kalendern och förberett mig mentalt i månader. Sagt till alla när det var för att få pepp och hjälp. Skitnervös och orolig såklart. Tagit fyra körlektioner trots nyligen blivit uppsagd från jobb, för att känna mig säker.

    Övningskör till provet, förbereder mig. Kliver in, och märker att nått är fel. Det är tomt. Känns lite skumt? Kollar min bokning för att ”vara säker”. Well, det visar sig, att provdagen var två dagar tidigare och jag har missläst och blandat till datumen totalt. Jag gick ut igen och kände mig som den största förloraren i världen. Kommer hem och har några panikångestattacker och gråter mig till huvudvärk. Hatar mig själv, arg på mig själv. ”Varför kunde jag inte bara dubbelkollat tiden tidigare, idiot!”

    Så, livet kan skava rejält, nästan att den sticker hål på en med en vass kniv då och då.

    <3 Fy fan. Riktigt, riktigt surt! Skulle också blir helt förstörd när man laddat emotionellt för den typ största dagen i livet och sedan upptäcka att det är fel dag. Bah. Antiklimax. Tycker du är modig som ska fixa körkort iaf. Starkt också att du orkade säga det till folk och fint att du fick stöttning. Du förtjänade det där jäkla kortet!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.