Hem > Forum > Livet kan skava > Hur lång tid har min pojkvän kvar?

Hur lång tid har min pojkvän kvar?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Dessa jävla humörsvängningar min kille har, ena stunden kramar han mig nästa sekund pratar han om hur jävla förbannad han är och slår på saker, dessa jävla droger!!! som jag antar är orsaken till humörsvängningarna.

  jag är inte jätte insatt i droger men har testat lite saker genom åren men är absolut inte amfetamin missbrukare som han är,   Han tar dagligen flera gånger om dagen sen undrar han vem det är som ropar ( jag hör ingenting ) så han hör röster.  I söndags blev han tagen av polisen  för att han var hög och folk blev rädda ute,

  han blir arg om jag säger ta inte så mycket .. och sen blir han arg för att han hör röster . Han säger ibland  ”-så nu ska jag inte ta mer, ”men det är ALDRIG sant.

  Han har lite samtal på en beroendemottagning men det hjälper ju uppenbarligen inte ett skit. Känner jag honom rätt så sitter han och ljuger på samtalen ,att det går bra för honom, och dem litar på honom. Eeeeh ok. Bra där.

  Han missköter sin kropp nåt fruktansvärt,han  har sömnapné och har hur många andningsuppehåll som helst på natten men han använder inte sin cepap den bara står och samlar damm, + andra allvarliga hälsoproblem,  han tar väldigt mycket amfetamin tycker jag, (långa tjocka linor)

  vet nån hur länge till ungefär han kan hålla på så? Utan att dö menar jag? 3 år? 10 år?

  han är 37 år ungefär

  Herregud vad jag lider med dig. Det där kan inte vara lätt, och jag förstår din sorg, oro och frustration som det måste innebära.
  Jag kan inget om det där och jag vet ju självfallet inte något om de övriga detaljerna kring ert liv. Men som utomstående så låter det som att du måste lämna honom. Han tar bevisligen inte hjälp för sitt missbruk och så länge du är kvar så är jag rädd att han inte inser vad han missar.

  Jag hoppas så att du löser det. Du är värd så mycket mer än en missbrukare som är arg på dig. <3

  Trådstartaren

  Tack för fint svar❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.