Hem > Forum > Livet kan skava > Han vill ha hårt sex, jag är rädd.

Han vill ha hårt sex, jag är rädd.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Min gubbe verkar ha tröttnat på mig och mitt vanilla sex. Han vill ha brutalt mycket hårdare sex och jag är inte med på den idén. Jag har blivit svårt misshandlad när jag var i tonåren med inslag av sexuellt våld. Jag blir rädd av hela idén. Jag älskar honom men jag tror inte att jag klarar av att ge honom vad han vill ha här. Känner mig ledsen och misslyckad…

  Avatar

  <3 Låter fruktansvärt. Är han väldigt övertygande om att det är såhär han vill ha det framöver? Vet han om din historia? Tänker att om han är en bra pojkvän så förstår han och accepterar utifrån det?

  Jag hade precis som du fått ren skär panik ifall det skulle finnas såna önskemål från min partner. Har också erfarenheter av sexuellt våld. Gud så fruktansvärt. Känner faktiskt en kille nu som vill att hans partner ska ha sex med andra och han ska typ “se på”. Den lilla detaljen gjorde att mitt intresse svalnat kanske för gott. Skulle aldrig, aldrig kunna “erbjuda det”. Även om det är vad som är så jäkla viktigt för honom.

  Man måste ingenting som inte känns rätt för en.

  Trådstartaren

  Jag vet inte än hur långt han tänker ta det här. Det är ingen hemlighet att jag har varit utsatt för våld innan. Han borde veta bättre.

  Du är inte misslyckad. I den här relationen är du den mogna och empatiska. Och att du sträcker dig ut för hjälp visar också på en styrka hos dig att ta kontroll över situationen. Du är jättebra helt enkelt.

  Angående gubben så gör det mig rasande som man att höra att han inte tar några som helst överväganden kring din historia och att det här helt enkelt är en själviskt önskemål.

  På ett sätt är det väl bra att han har uttryckt för sina önskemål i sängen och att han har en diskussion med dig innan. Ska man se något positivt så ger ju de hopp om ett stabilt sexliv framöver.

  Men till själva saken. Som lekman är det fät brutala inte en oskyldig sexuell preferens utan en sjuk böjelse. Din man borde gå i terapi för det där och de var det kommer ifrån. Troligen från en större posskonsumtion om du tillåter mig spekulera.

  Men det här ska lösa sig. Du borde ju prata med din gubbe och säga vad det här riskerar att göra med dig samt att du är rädd för att han faktiskt har sådana tankar. Kanske nåt ni fram till något då.

  Jg vet inte om något har har skrivit har hjälpt, men min poäng är i varje fall att du har rätt till att han inte ska få kräva sånt från dig.

   

  Sköt om dig nu. ♥️

  Avatar

  Jag vet inte än hur långt han tänker ta det här. Det är ingen hemlighet att jag har varit utsatt för våld innan. Han borde veta bättre.

  Har du frågat honom om varför han plötsligt har det här behovet? Och varför  du ska offra dig för honom (som ju har den historian som du har, och han vet om) – vad svarar han på det?

  NEJ! du behöver inte göra nåt som du inte vill. Aldrig.
  Om du känner dig trygg kan du fråga det som Indigo Fijylo föreslår. Just varför ska du offra dig för hans fantasier?? Men du ska inte behöva fråga det. Du behöver bara säga nej! Det behövs inga förklaringar. Det finns inga regler som säger att du ska göra si eller så. De enda reglerna är dina behov och det du känner dig trygg med.

  Oavsett vad han säger behöver du aldrig göra nåt som du inte vill. Sex ska alltid vara på bådas villkor och om bådas villkor inte uppfylls så blir det inget sex. Så enkelt är det. Du har blivit utsatt för sexuellt våld, såklart tar det hårdare på dig, ett sånt här förslag. Du har helt rätt i att han borde veta bättre! Var stark och du ska veta att du inte gör nåt fel alls genom att säga nej!

  Trådstartaren

  Jag har sagt att jag inte kan hjälpa honom med det behovet. Att han får söka det nån annanstans. Jag hoppas att det här inte skapar nya problem då vi har 2 barn ihop också. Jag håller tummarna, ber en stilla bön och hoppas på att lugnet ska lägga sig.

  Jag har sagt att jag inte kan hjälpa honom med det behovet. Att han får söka det nån annanstans. Jag hoppas att det här inte skapar nya problem då vi har 2 barn ihop också. Jag håller tummarna, ber en stilla bön och hoppas på att lugnet ska lägga sig.

  Bra. Du ska vara stolt över dig själv som vågade vara rak. Har kan inte kräva det här och han borde faktiskt söka hjälp även för hans egen skull kring hur de här behoven har kunnat uppstå.

  Vi står helt på din sida. Om han ska förtjäna dig och barnen så är det bäst han kammar sig och lägger ner detta ögonblickligen.

  Du är grym.

  Min gubbe verkar ha tröttnat på mig och mitt vanilla sex. Han vill ha brutalt mycket hårdare sex och jag är inte med på den idén. Jag har blivit svårt misshandlad när jag var i tonåren med inslag av sexuellt våld. Jag blir rädd av hela idén. Jag älskar honom men jag tror inte att jag klarar av att ge honom vad han vill ha här. Känner mig ledsen och misslyckad…

  Till att börja med: det är inget fel på dig och du ska inte ställa upp på något du inte är trygg med. Mitt tips är att prata med din partner, för man ska aldrig göra avkall på sig själv!

  Han verkar ha ett behov av att prova något nytt vilket i sig inte är något konstigt. Det finns många andra bra sätt ni kan lösa detta på istället för att du ska göra avkall på din självkänsla.

  Först och främst måste ni PRATA om detta. Ta reda på varför han plötsligt vill ha hårt sex och var inte dömande. Berätta även att du inte känner dig bekväm och säg även VARFÖR du tycker tanken på hårt sex är obehaglig. Att prata är det absolut bästa ni kan göra.

  Jag förstår även att du vill tillfredsställa hand behov. Ett tips är att ge honom en sexleksak för att bryta ert vanliga sexmönster. Köp en gemensam leksak och låt honom leka med den eller köp något han kan leka på dig med?
  Ifall du inte vet vad du ska köpa kan du ta hjälp av en guide. Tycker den här är rätt vettig: https://passionerad.se/sexleksak/

  Det finns även andra bra hjälpmedel om du vill göra något fysiskt, exempelvis så är ett sexspel perfekt för att låta er lära känna varandra mer och öppna upp om fantaster. Ett sexspel handlar lika mkt om relationen som om själva sexet!

  Viktigast av allt är att du inte gör något som inte känns bra för dig. Hoppas det löser sig. Varma kramar!!!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.