Hem > Forum > Livet kan skava > Frustrerad

Frustrerad

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Blir galen på min kille.

  Vi har köpt hem jucie och vi har sakt till barnen att de är till gemensamt fika och nu såg jag att någon hade druckit av det ungefär en halv flaska om inte mer.

   

  Och det är min kille som har druckit upp de i natt detta beteende är inte ok 😠😠😠😡😡😡😡

  Ok vi har mer men jag anser att det är samma regler för alla.

  Min kille är överviktig och jag blir galen när han äter upp sådan som vi har bestämt regler om och han sa till våran 15 åring själv att de var till fikat / påsken.

  Just nu vill jag bara gå här ifrån och lämna alla. Jag har varit extremt stressad sista dagarna och mått dåligt och detta blir inte bättre av detta

  Förstår att det är väldigt frustrerande. Jag kan förstå din kille lite faktiskt. När det gäller att man är sugen på något så går det per automatik att man bara tar för sig (så länge man är hemma alltså).

  Även om han visste att det var för ett speciellt tillfälle. Kanske är en bra idé att ni märker upp varor som är för ett speciellt tillfälle. Alltså sätt en lapp där det står (OBS! till utflykten, ta ej)

  Det kan låta som irriterande för dig, eftersom du tycker att han borde ’fatta ändå’. Men jag vet av egen erfarenhet att vissa personer är väldigt impulsiva när det gäller mat, och då kan en omedelbar, visuell påminnelse få honom att haja till.

  Det är trots allt en viss del av hjärnan som blir aktiverad när man blir väldigt sugen, det kan ge så starka impulser som kommer då att man inte kan hejda sig. Jag tror inte han gör det av illvilja, då måste alltså ett intryck få honom att stoppa sin impuls, som en lapp som påminner om det ni kommit överens om.

  🙂

  Avatar

  Jag gör oxå såna saker…nu bor jag själv så det spelar oftast ingen roll för nån annan. Men ibland har det hänt att jag ätit av min killes glass som han har lämnat i min frys någon gång. Men då köper jag en ny tills nästa gång han kommer. Ibland hinner jag inte det o då har han blivit sur…mest för att han ogillar mitt ätbeteende och att jag inte kan hejda mig (  glassen kan han vara utan, han är inte så glupsk som mig.. ) Jag blir ledsen på mig själv när jag äter/dricker upp det som jag vill spara till helgen eller något särskilt tillfälle. Jag kan inte hindra mig själv det är som jag har en annan vilja inom mig när jag får dessa impulser…avskyr det.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.