Hem > Forum > Livet kan skava > Ensam i tvåsamhet

Ensam i tvåsamhet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Lever med någon men känner inte stöd. Går igenom massa jobbigt och när jag är svag behöver jag att min partner är stark  eller vill höra att hen finns här för mig , att det ordnar sig mm . Har sagt det men får svaret att hen inte är sådan . Hen är praktisk och vill lösa problem men jag behöver bekräftelse i mina känslor inte lösningar . Känns som kärleken är villkorad och känner mig ensam . Annat i relationen är bra men vi har så svårt att nå varandra i detta .

    Jag förstår det, det var så mellan mig och min partner också väldigt länge. Man kände sig dum som ens tog upp problem för då skulle hen komma med lösningar som var uppenbara. Typ ”fattar inte att jag inte tänkte på det”. Men ibland vill man bara ventilera, klaga, få en kram,  och ha någon som lyssnar.

    Min partner är bättre på att lyssna nu, det gäller bara att säga innan att man bara vill ha en kram/puss eller att man fokuserar på något annat en stund.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.