Hem > Forum > Livet kan skava > En dålig vän och människa

En dålig vän och människa

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag har något som hemsöker mig i tankarna, något som är svårt att prata om med folk i min omgivning, så nu gör jag ett försök att skriva här. Det är för övrigt första gången jag är här.

    För några dagar sedan bråkade jag med en god vän. Hon skulle göra något retsamt men jag blev plötsligt jättearg och gav igen med stor kraft. Vännen blev både rädd och fick ont.

    Efteråt bad jag om ursäkt. Har också erbjudit att vi kan prata om det som hände men hon vill inte. Jag tror att hon tyckte att händelsen var riktigt jobbig eftersom den påminde henne om dåliga upplevelser hon hade under barndomen.

    För egen del blir jag sällan arg och jag brukar kunna behärska mig. Att jag reagerade så kraftigt denna gång tror jag beror på att det retsamma hon gjorde påminde mig om elaka saker jag blev utsatt för 30 år tillbaka i tiden, under högstadiet. Minnen av sådant som hände då har i alla fall plötsligt kommit upp till ytan.

    Så, här sitter jag nu och mår dåligt över det som hände. Känner mig som en dålig vän och människa och är rädd att vänskapen kommer att bli lidande lång tid framåt. Vidare känner jag att jag inte längre litar på mig själv. Det som hänt en gång kan hända igen, eller hur?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.