Hem > Forum > Livet kan skava > Beklaga sig

Beklaga sig

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • jag är rädd för att klaga men jag tror det är nyttigt eller det vet väl alla att det är nyttigt att få ur sig det man känner:

    jag ligger i sängen har gjort en otroligt äcklig middag där jag hällde ketchup i korvgrytan istället för krossade tomater i brist på krossade tomater det var så äckligt att jag slängde allt efter att ha tryckt i mig en portion.  Jag har stress utslag fulla benen och det kliar så jävla mycket häromdagen kliade jag sönder ett eksem så nu har jag en öppen reva som gör ont men jag skiter i att behandla skiten visst jag försöker inte få in smuts men har bara dragit på en strumpa så jag slipper se skiten. Jag kan inte ta till alkohol för systemet är stängt inte heller piller för dem har min pojkvän, som jag lämnade ikväll ensam i sin lägenhet eftersom han tagit ett lån och köpt massa amfetamin så idag när jag kom till honom för att se om han levde eftersom han brukar höra av sig när vi är ifrån varandra så hade han gjort sönder hyllan i kylskåpet, i badrummet hade han rullat av en hel rulle toapapper som låg på golvet fint i massa bitar så det fastnar under strumporna, bra! fint jobbat pojkvän! Mycket produktivt!

    Pissliv. Alltså verkligen pissliv.

    Skriv och klaga om ditt liv❤️

     

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.