Hem > Forum > Livet kan skava > Arg på livet?

Arg på livet?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej, finns det fler som har en ilska och bitterhet mot själva livet pga att det (mestadels) varit skit? Är det vanligt att känna så, och går det över av sig självt när/om man börjar må bra och får medvind? Eller behöver man jobba bort ilskan?

  Undrar också hur man gör för att komma ur kronisk depression och sorg när man haft det så länge så att man börjat tro att man inte förtjänar bättre?

  Hej.

  Jag kan till viss del känna igen mej.Kanske inte ilska,men en viss besvikelse och kanske lite bitterhet.Mest beroende på att jag blev ensam hela livet.Livet kan bli lite tungt,när man alltid drar sitt lass ensam,även om frihet och oberoende också har sina fördelar.

  Med tiden accepterar man att man inte är intressant på ”marknaden” och ägnar sej åt andra saker i livet.Man tappar helt enkelt intresset,när man bara upplever motgångar.Jag tror att svaret kan vara att hålla sej sysselsatt,även om det bara är distraktioner.

   

  Trådstartaren

  Hej. Jag kan till viss del känna igen mej.Kanske inte ilska,men en viss besvikelse och kanske lite bitterhet.Mest beroende på att jag blev ensam hela livet.Livet kan bli lite tungt,när man alltid drar sitt lass ensam,även om frihet och oberoende också har sina fördelar. Med tiden accepterar man att man inte är intressant på ”marknaden” och ägnar sej åt andra saker i livet.Man tappar helt enkelt intresset,när man bara upplever motgångar.Jag tror att svaret kan vara att hålla sej sysselsatt,även om det bara är distraktioner.

  Tack för svaret! Men vi verkar må dåligt av helt olika saker.

  Ang att hålla sig sysselsatt så brukar jag bara bli totalt handlingsförlamad när jag mår skit.

  Du verkar snäll! Kram

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.