Hem > Forum > Livet kan skava > Ångest som känns i hela kroppen

Ångest som känns i hela kroppen

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Har sedan en händelse på jobbet i torsdags haft sådan ångest och känner så stark skam för att jag inte varit tillräcklig… Jag har inte kunnat sova, inte kunnat göra någonting utan bara känt mig så värdelös och dålig…
  Det gör mig också frustrerad… trodde jag kommit förbi att lägga allt mitt värde i vad jag presterar… Och nu har jag trillat tillbaka och lägger allt mitt värde i vad någon annan tycker och säger om mig.

  När jag tittar på det utifrån ett rationellt perspektiv vet jag att jag gjort misstag men att även andra har gjort det. Men vad hjälper det när jag ändå tar på mig allt ansvar och bara mår så dåligt…

  Tror aldrig jag så här stark ångesten någongång… den är dessutom helt oproportionerlig mot händelsen.

  Var bara tvungen att få detta sagt…

  Avatar

  <3 Låter jobbigt och tungt! Det är fruktansvärt att komma hem ifrån en arbetsdag och känna just den där ångesten som är brutal i kroppen – som en skamvåg typ. Känner verkligen med dig!

  Jag har läst att något som i princip är a och o för att man ska trivas på en arbetsplats och i en arbetsgrupp handlar om att det ska vara okej att göra fel. Att det är högt i tak och tillåtande. Attityder av att genom misstag lär vi oss mer. Typ att det är ett tillfälle att samla in ny information. Hur är det på den här arbetsplatsen? Skulle det spela någon roll om du gjorde samma fel på ett annat ställe eller handlar det mer om ett mönster som du har av prestation som ställer till det – om du vill säga?

  Stor kram

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.