Hem > Forum > Kriget i Ukraina > Hela läget som sker just nu får mig att vilja ha dödslängtan(Corona, kriget)

Hela läget som sker just nu får mig att vilja ha dödslängtan(Corona, kriget)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hela jag mår piss på grund av allt som sker och skett i världen. Först coronapandemin som kom och förstörde allt för(jag gick mitt andra år på universitetet) mig, vilket ledde till jag mådde dåligt, försökte begå självmord, och skadade mig för allting skedde distans i hemmet och jag fick ofta underkänt på mina tentor gång på gång och var hemma jättemycket med mina resterande omtentor. Sen är det hela Ryssland-Ukraina kriget som pågår just nu. Jag känner medlidande för ukrainarna, men att Sverige kan riskera att bli attackerad får mig att bara vilja tappa meningen med livet och vill dö. När jag läser på nyheterna att folk letar efter skyddsrum och bunkrar mat för risken att det blir krig i Sverige, så känner jag att jag vill dö, och vill inte överleva kriget med att vara i skyddsrum med andra människor utan att ha livslusten. Om det nu skulle bli krig och jag inte kan begå självmord, så låter jag ryssarna skjuta mig till döds för att jag vill ta slut på mitt lidande som skett i åratal, för jag känner att jag misslyckats med livet och saker och ting inte alls blev som jag hade förväntat mig, så att låta fienderna döda mig istället för att överleva kriget, gör dem mig en bra tjänst så jag slipper vara kvar här på denna äckliga jorden. Jag är 22 år gammal, jag har ingen körkort, har ingen riktig jobb och aldrig haft det förut(däremot vikarierar jag inom barnomsorg) jag kämpar fortfarande med mitt mående och omtentor, och hela pandemin fick mig att känna mig som en loser för jag inte lyckades uppnå det som alla andra jämnåriga har, och nu när kriget kan påverka Sverige så känner jag att jag har fått nog och vill ge upp på allt, då jag känner att min utbildning betyder ingenting för mig längre och vill bara kasta min framtida examen i papperskorgen då jag tycker att den är helt värdelös, och att allting påverkar min ungdom då jag misslyckats helt med saker som andra jämnåriga uppnår. Hade jag vetat att pandemin och risk för krig skulle uppstå, så hade jag tagit en annan väg efter gymnasiet för att spara all smärta och psykisk ohälsa i onödan. Så om kriget kommer till Sveriger, så förbereder jag mig för att dö i ryssarnas händer.

  Förlåt för ett så långt inlägg.

  Avatar

  <3 Blir lite nyfiken på vad det är som 22-åringar förväntas ha eller åstadkommit redan vid den åldern? Är det körkort och fast arbete? Känner hur många som helst som fick sin första fasta anställning vid 30 plus, även bostadsrätt, och körkort är det ingen som har i storstäderna i princip, vilket ju är bra ur miljösynpunkt =)

  Bli krossad av en ryss låter fruktansvärt. Själv tror jag på fred, och jag tror också på att kanske lämna landet ifall det blir för otryggt.

  <3

  Avatar

  Hela jag mår piss på grund av allt som sker och skett i världen. Först coronapandemin som kom och förstörde allt för(jag gick mitt andra år på universitetet) mig, vilket ledde till jag mådde dåligt, försökte begå självmord, och skadade mig för allting skedde distans i hemmet och jag fick ofta underkänt på mina tentor gång på gång och var hemma jättemycket med mina resterande omtentor. Sen är det hela Ryssland-Ukraina kriget som pågår just nu. Jag känner medlidande för ukrainarna, men att Sverige kan riskera att bli attackerad får mig att bara vilja tappa meningen med livet och vill dö. När jag läser på nyheterna att folk letar efter skyddsrum och bunkrar mat för risken att det blir krig i Sverige, så känner jag att jag vill dö, och vill inte överleva kriget med att vara i skyddsrum med andra människor utan att ha livslusten. Om det nu skulle bli krig och jag inte kan begå självmord, så låter jag ryssarna skjuta mig till döds för att jag vill ta slut på mitt lidande som skett i åratal, för jag känner att jag misslyckats med livet och saker och ting inte alls blev som jag hade förväntat mig, så att låta fienderna döda mig istället för att överleva kriget, gör dem mig en bra tjänst så jag slipper vara kvar här på denna äckliga jorden. Jag är 22 år gammal, jag har ingen körkort, har ingen riktig jobb och aldrig haft det förut(däremot vikarierar jag inom barnomsorg) jag kämpar fortfarande med mitt mående och omtentor, och hela pandemin fick mig att känna mig som en loser för jag inte lyckades uppnå det som alla andra jämnåriga har, och nu när kriget kan påverka Sverige så känner jag att jag har fått nog och vill ge upp på allt, då jag känner att min utbildning betyder ingenting för mig längre och vill bara kasta min framtida examen i papperskorgen då jag tycker att den är helt värdelös, och att allting påverkar min ungdom då jag misslyckats helt med saker som andra jämnåriga uppnår. Hade jag vetat att pandemin och risk för krig skulle uppstå, så hade jag tagit en annan väg efter gymnasiet för att spara all smärta och psykisk ohälsa i onödan. Så om kriget kommer till Sveriger, så förbereder jag mig för att dö i ryssarnas händer. Förlåt för ett så långt inlägg.

  Min bror fyller 22 och tänker samma. Han har inte heller körkort, går på folkhögskola och försöker söka in till en högre utbildning men han har svårt att bli antagen. Jag tror att du är långt ifrån ensam om att känna att livet inte blir som man tänkt. Själv studerar jag komvux för lyckades inte ta gymnasieexamen.

  Har själv haft tankar på att bli dödad i kriget, har ingen dödslängtan egentligen så skulle såklart egentligen inte vilja att det hände dock. Vill heller inte bli dödad av de idioterna. Om jag skulle bli det vill jag ställa till med så stor skada som möjligt först och jag vet inte hur det skulle gå till.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.