Hem > Forum > Kriget i Ukraina > Får panik

Får panik

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • när jag tänker på de stackars modiga soldater  och civila som ser folk sprängas i bitar och tvingas leva i HELVETET på jorden.

  Och alla i Ukraina som fått sina hem förstörda allt sånt ÄKTA helvete.

  alltså vad ska man göra  med sitt liv????vi som ändå inte lever i så pass brutal verklighet som krig?? Jag vet att många kvinnor och barn lever under hot och våld i Sverige och vill inte förminska det lidandet på nåt sätt( jag lever i en destruktiv relation själv) men jag skäms ändå över att stundtals ha det så bra. Att ha en säng att sova i utan att oroa sig för att bomber ska spränga en i bitar varenda sekund.

  jag vet inte. Det är så fruktansvärt orättvist. Och fan ta Putin !!

  Avatar

  <3 Indeed! Tror det är sunt att ta in liksom världssmärtan. Tyder på att man inte är avstängd. Lyssnar just nu faktiskt på P3 Dystopia ”Krigspropaganda”. Har du hört det? Finns på Spotify annars. Känner exakt likadant som du med panik när det gäller klimatet. Mår fruktansvärt dåligt när jag läser om hur det är ökenhetta i USA nu exempelvis. Fåglar som faller ner döda från himlen i Indien pga. att det är för varmt. Riskgrupper som dör. Jag är i högsta grad klimatengagerad och tror man ska kanalisera sin oro och gå med i grupper/forum/föreningar när man känner panik över rådande världsläge. Att vara passiv gör bara att man upplever tillvaron som något man inte kan göra något åt, men det kan man. Fredsföreningar finns det exempelvis, kanske du kan engagera dig där? Kämpa för fred och inte krig. Gå med i demonstrationer.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.