Hem > Forum > Karantän > Vad gör ni?

Vad gör ni?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Hej, vad gör ni som sitter mest inomhus? Hur mår ni? Vill ni komma med tips?

  Jag har varit sjuk över en vecka nu. Det som jag mest oroar mig för är om jag kommer få bestående men, och om jag kommer få så dålig andningsförmåga att jag måste åka in akut till sjukhuset. Mellan dessa tankar så äter jag och sitter mest vid datorn. Kollar på musikvideos på Youtube. Läser ibland  uppdateringarna om Corona på SVT.

  Blir jag för trött vilar jag lite också, men det är så tråkigt.

  Så mitt tips är väl att lyssna på musik och kolla på serier/videoklipp på youtube för att underhållas.

   

   

  Jag har varit sjuk över en vecka nu. Det som jag mest oroar mig för är om jag kommer få bestående men, och om jag kommer få så dålig andningsförmåga att jag måste åka in akut till sjukhuset. Mellan dessa tankar så äter jag och sitter mest vid datorn. Kollar på musikvideos på Youtube. Läser ibland uppdateringarna om Corona på SVT. Blir jag för trött vilar jag lite också, men det är så tråkigt. Så mitt tips är väl att lyssna på musik och kolla på serier/videoklipp på youtube för att underhållas.

  Hur mår du nu? Hur har det gått för dig?

  Hur mår du nu? Hur har det gått för dig?

  Tack för att du frågar!

  Jag har fortfarande symptom.. Milda dock, lite halsont och hosta.

  Men jag är väldigt rädd ändå då jag har en ensidig diafragmapares (som gör att jag har mycket sämre djupandningsförmåga), och har blivit behandlad för cancer (vilket är en riskfaktor tror jag?), och opererad för en tumör när jag var bebis, vilket troligtvis gör att jag skulle klara mig väldigt mycket sämre om jag fick en allvarlig påverkan av corona-viruset.

  Jag har varit hemma i flera veckor, och jag är fortfarande rädd för att gå ut bland folk igen. Har varit ute lite… med munskydd.. under några dagar då jag trodde jag hade blivit ’frisk’. Men nu har några symptom kommit tillbaka..

  Det är så läskigt, för min andningsförmåga är redan nedsatt och jag är jätterädd att jag kommer bli väldigt dålig om jag får sämre andning nu. Jag har aldrig varit såhär nojig för min hälsa som nu, för jag blir sällan sjuk, kanske för att jag verkar ha ett gott immunförsvar trots allt, men vad hjälper det mot ett nytt, farligt virus som Corona?

  🙁

  Bestämde mig för att gå med här, det var en stor hit. Jag har inga riskfaktorer och är inte särskilt/alls rädd för egen del så jag kan gå ut och hålla avstånd, ta promenader, va på fejjan…

  Fast jag måste ändå vara försiktig, jag tänker inte sluta träffa mamsen och hon är 70+, å jag såg fram mot min första vår sen jag var barn som jag bara kunde njuta av, träffa nya människor…

  Men, jag gick med här (så, så, så skönt), snackar med kompisarna i videosamtal, promenerar, hänger på balkongen och tittar och lyssnar på grannar. Finns en hel del barn i föreningen och barn som leker glatt…:), träffar mamsen.

  Mår för tillfället sådär. Jag brukar läsa böcker, lyssna på musik, se på tv-serier och prata med de få vänner jag har. Hur mår ni?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.