Hem > Forum > Kan du också känna dig tom? > Vet inte hur jag ska skaffa hjälp!

Vet inte hur jag ska skaffa hjälp!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag är en ung tjej på 16 år. Mitt liv är perfekt. Jag har vänner och en häst och ingen skulle någonsin tro att jag vill dö.

    Detta har pågått sedan jag var 11 år för i helvete. Men ingen har märkt nåt?! Jag känner att jag är dum som inte säger men jag vet att de skulle skicka mig till nån jävla psykolog som ska meddela mina föräldrar, och då är min hemlighet ute! Hejdå till mitt privatliv! Ända sedan fucking femman så har jag gjort mig själv illa. Jag hittade alla möjliga sätt att få det att se ut som en olycka. Nu så har det börjat bli seriöst. Jag vet inte hur jag ska klara av mina dagar längre utan att skära mig själv. Jag har börjat planera för hur och när jag ska dö. Vilka jag ska skriva ett brev till, vilka som inte får veta nåt. Jag har gett upp helt på skolan. Jag har slutat plugga helt för jag kommer ändå inte att gå klart gymnasiet. Jag har börjat att sova igenom mina lektioner och ignorera alla som försöker att få kontakt med mig. Men jag vill inte söka hjälp. Jag är rädd för att mina föräldrar skulle få veta. Jag vet att det bara skulle göra saken mycket mycket värre. Jag skulle bara vilja kunna gå till någon och få hjälp utan att mina föräldrar skulle blandas in. Om någon har tips, SNÄLLA skriv det!

    Mina föräldrar ska alltid veta allt. De går igenom min telefon, låter mig inte gå innan jag berättar minsta lilla sak om mig själv för dom, blir arga om dom tror att jag ljuger. Deras respekt för att jag är en egen individ är icke-existerande.

    Jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite på ett ställe där jag kan vara anonym lol

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.