Hem > Forum > Kan du också känna dig tom? > skolkar,blir utstött från alla

skolkar,blir utstött från alla

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag orkar inte försöka prata med folk. Sätter mig bredvid folk, de går iväg. Ingen lärare lyssnar på mig. Jag kan knappast gå i skolan två hela veckor utan att vara borta. Jag är jätterädd för att ha nya kläder i skolan. Jag är rädd för att gå fram till mitt skåp och flera hundratals vardagliga skitenkla uppgifter. Mina föräldrar vill bara att jag ska ha A i alla ämnen. Jag pluggar jättemycket men på sistone kan jag inte plugga. Varje gång när jag går vid en bilväg eller vid en räls vill jag bara hoppa ut och dö. Men jag vågar inte. Är det okej att fly från alla små problem? Döden är extremt läskig tycker jag.

    Kan jag hålla på att skita i skolan?

    Hej. Det är verkligen så ledsamt att du känner som du gör, pressen på dig kanske är lite väl hög? Det viktiga är inte vad man har för betyg i skolan utan det viktiga är att man försöker. Så jobbigt att du känner att du inte kan vara i skolan, jag hade väldigt svårt själv att klara av skolan men jag försökte så långt jag kunde för att det skulle bli bra. Döden är ingen utväg även om det kanske känns som så här och nu, men det finns dem som verkligen bryr sig om dig. Livet innehåller så mycket fint, kanske känns svårt att tro det nu men jag lovar att det gör det. Jag har själv stått på kanten och funderat på att ta klivet ut MEN jag gjorde det inte och det är jag så tacksam för idag. Så tacksam att jag trots allt gav livet en chans och fick se så mycket fint det har att erbjuda. Du får gärna skriva tillbaka om du känner för det, finns här om du vill skriva av dig. Var rädd om dig! <3

    <3 Stor kram till dig, fina du. Så fasansfullt och extremt lågt av de här personerna att bete sig såhär emot dig. Så skadligt. Det är inte konstigt alls att du inte orkar vara i skolan så mycket när du blir utstött och behandlad så illa av de som är där. Jag vet precis hur det känns när ens ”klasskamrater” går undan när man är närvarande, hur minsta lilla sak blir till ett berg att bestiga, att man går runt och spänner sig, är djupt ledsen och sårad, och hur det här tar all ens kraft att vara i. Jag tänker att det är mobbing du är utsatt för och det är förbjudet enligt lag. Blir jätteorolig över självmordstankarna och den dödslängtan som du har. Det är ett supertydligt tecken på att någonting är rejält och allvarligt fel och behöver förändras och det snarast möjligt. Exempelvis att du byter skola. Har du möjlighet att prata om någonting av det här med dina föräldrar? Din hälsa är förövrigt hundra gånger viktigare än betyg. Du som människa är viktigast! <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.