Hem > Forum > Kan du också känna dig tom? > Jag vet inte vem jag är( förvirring typ)

Jag vet inte vem jag är( förvirring typ)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • jag vet inte vem jag är längre,, vem är jag? Är jag en sprallig glad person eller är jag en arg bitch jag är rädd att jag har multipla personligheter eller vad det heter, jag har en personlighet som är just sprallig och glad och energisk adhd typ, sen har jag en personlighet som är jätte skygg sen en annan där jag är ” vuxen” jag är trots allt 30+,…… är det här den störningen ? Nån som vet?

    Avatar

    <3 Som jag uppfattat det, om man har dissociativ personlighetsstörning, handlar det om att inte själv kunna välja, utan det sker en växling av olika “deljag” automatiskt – beroende på miljö och yttre faktorer. Oftast sker den växlingen när man är under stor stress eller annat som är väldigt påträngande. Personen själv brukar inte vara medveten alltid om att den precis “bytt person”.

    Trådstartaren

    <3 Som jag uppfattat det, om man har dissociativ personlighetsstörning, handlar det om att inte själv kunna välja, utan det sker en växling av olika ”deljag” automatiskt – beroende på miljö och yttre faktorer. Oftast sker den växlingen när man är under stor stress eller annat som är väldigt påträngande. Personen själv brukar inte vara medveten alltid om att den precis ”bytt person”.

    aha då förstår jag, jag är ju MEDVETEN om ” personlighets hoppen” eller vad man ska kalla det och det är också dem som blir väldigt jobbiga för mig i och med att jag får inte lugn i min hjärna det är som ett krig mellan olika personligheter som slåss med varandra. Jättekonstigt.

    jag hade faktiskt ställt in mig på att jag hade det, men då kanske inte det är det iallafall… inte för att jag VILL ha störningen men vill liksom ha en diagnos för det är verkligen sjukt jobbigt och kan ju då välja rätt behandling för det.

    Det är jättesvårt att beskriva men här kommer ännu en beskrivning lol:

    jag går ute t.ex och det som dominerar mina tankar hela tiden är ska jag vara den personligheten? eller den personligheten? . Eller kanske den? eller den? Så är jag en av dem ett tag och hela syftet med dem olika personligheterna är att jag ska finna en känsla av ”jag” , känna en känsla av ”helhet” och ja otrolig förvirring handlar det nog om! För jag kan också vara hemma inomhus och tänka de här tankarna ”vem ska jag vara” och jag blir helt kokt i hjärnan för det spinner på tankarna alltså i 100000000 *hastighets beteckning* för hjärnaktivitet typ

    nej Gud vad vimsigt detta blev ja men som sagt tack för ditt svar🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.