Hem > Forum > Hopplöshet > vill dö men har inte modet att ta mitt liv.

vill dö men har inte modet att ta mitt liv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Har ett sånt tufft liv, orkar ingenting längre, ligger bara hemma och tänker o tänker hur det skulle vara om man inte levde för då skulle man slippa allt jobbigt & allt som sakta tar kål på en…

  vill dö men vågar inte ta mig i kragen o göra det. satt med alkohol igår och lugnade medel och tänkte blanda det.

  Avatar

  Känner som du emellanåt, vill bara säga det, så du vet du inte är ensam :). Styrkekram!

  Har ett sånt tufft liv, orkar ingenting längre, ligger bara hemma och tänker o tänker hur det skulle vara om man inte levde för då skulle man slippa allt jobbigt & allt som sakta tar kål på en… vill dö men vågar inte ta mig i kragen o göra det. satt med alkohol igår och lugnade medel och tänkte blanda det.

  Hej! Det låter verkligen som du har det riktigt jobbigt just nu. Självmordstankar är in te ovanligt när man mår dåligt, men det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp och har man självmordstankar behöver du prata med någon om dem. Det kommer inte att vara så här jobbigt konstant. Har du konkreta självmordsplaner behöver du komma till akutpsykiatrin. Ett steg på vägen som verkligen kan vara värdefullt är att kontakta Självmordslinjen på 90101 eller mind.se/sjalvmordslinjen. Där kan du anonymt ringa eller chatta dygnet runt med någon av Minds utbildade volontärer. Det kommer a tt vända, men du behöver få hjälp. Vi tror på dig.

   

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.