Hem > Forum > Hopplöshet > Vill bara ha ett normalt liv..

Vill bara ha ett normalt liv..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag vet inte var jag ska börja och vad det här spelar för roll men gör det ändå. Är en man i övre 20årsåldern och i stort sätt helt ensam, jag har mina föräldrar att lita på i stort sätt sen ingen annan. Arbetar hos min pappa och det är väl tur för utan det skulle jag vara död nu.

  Vill inte dö jag orkar bara inte leva så här.

  Har för ungefär 10 år sedan förlorat alla mina vänner och bara förstört för mig själv hela livet. Började få allvarliga problem i gymnasiet som tog mig 6 år innan jag fick ”hjälp”. De ville väl hjälpa mig först men sen tappade det intresset, har ingen förutom mina föräldrar nu.

  Vill ha en utbildning efter gymnasiet, vänner och en relation, men insett att det aldrig kommer ske. Har inte orken och ingen bryr sig.

  Diagnos? Jag vet inte och vill inte ha hjälp av människor som inte vill hjälpa mig.

  Medicin? Ja det gör väl att jag inte är helt galen.

  Är inte troende men ber till Gud att min fars företag blir uppköpt så jag kan sluta arbeta och leva.

  Vill inte dö, vill bara ha ett normalt liv.

  Har svårt att förstå din situation… Men när du skriver att du ”inte vill ha hjälp av människor som inte vill hjälpa mig”, så tänker jag att en bra utgångspunkt är att ändra det tankesättet. Du kan aldrig veta vad andra människors intentioner är. Du kan bara ”gissa”… Men med tanke på det du beskriver misstänker jag att du skulle må bättre av att utgå ifrån att människor faktiskt vill dig väl.

  Lycka till !

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.