Hem > Forum > Hopplöshet > Vill bara ha detta sagt

Vill bara ha detta sagt

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Hej.
  Till alla som jag älskar, och alla som  berörs av mitt handlande vill jag säga detta.
  Jag har haft ett bra liv, har hunnit leva på riktigt, hunnit med allt man kan önska. Verkligen. Jag var tveksam till hur livet skulle te sig innan 16-årsåldern. Det var mörkt innan, och är mörkt nu men inte som då. Men trots ljusningen gör jag detta nu. Jag blir aldrig tillfreds. Som man sagt till mig ibland, jag lever i dåtid, i en rosenrosa värld fylld av kärlek och hopp. I en kravlös fantasivärld. Har provat allt, verkligen försökt, tycker jag, och ibland blir det bättre. Men inte hållbart i längden. Klumpen av sorg och saknad efter det som varit, att inte förstå världen och livet, vilja att förändra fast det inte är praktiskt eller socialt möjligt, och ångest för framtiden finns hela tiden i mitt bröst. Jag orkar inte längre helt enkelt.
  Hela mitt liv har jag försökt passa in, vara någon. Någon värd att älska, en bra pappa, någon man tyr sig till, en bra make, försökt alltid vara snäll, har verkligen uppskattat livet ibland. Men svängningarna… Dalarna…. Aldrig blivit den jag tror andra vill jag ska vara. Det känns helt hopplöst. Ni got säga att jag har fel, men det är i den kontexten jag lever och inga ord om att jag har fel eller att jag missförstår allt kan ändra det. Acceptera mina känslor för det är verklighet för mig!
  Men jag har Älskat, varit älskad. Har belönats med de finaste barn som finns, och som älskar mig, det vet jag. Allt andra kunnat göra, och varit,  har varit det bästa man kan få! Jag har upplevt kärlek, sorg och glädje. Jag har upplevt musiken, passionen. Jag har sett och upplevt livet helt enkelt. Jag har haft arbeten som tillfredsställt. Allt!
  Men jag är trött nu, riktigt trött. Vill lägga mig att sova för alltid. Jag kunde skriva en bok om mitt liv, men orkar inte. Ni som vet och förstår, ni gör det ändå. Så  för andras och för min egen skull, så avslutar jag nu min korta tid på jorden. Det är inget att gråta för, för att ni känner skuld. Ni har ingen skuld i detta, det vill jag understryka. Det är inget någon annan än jag och gud rår för. Gläds istället att jag kommit fram till detta beslut och att all ångest och ledsamhet för mig och alla andra slutar här, det blir inte värre nu. Det har stannat. Det är lugnt nu! 💕
  Kramar till er alla,  tänk rationellt och förlåt mig. Tänk på vad jag sagt. Och vi kanske ses igen, det vet man ju inte.  Vi får ju se helt enkelt🙂

  Hej då💗🤗

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.