Hem > Forum > Hopplöshet > Var ska man vända sig (akut hjälp!)

Var ska man vända sig (akut hjälp!)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Imorse sa min pojkvän  efter att ha muttrat hur förbannad han är var är min tändare och så tog han en axe spray alltså deodorant spray och sprutade samtidigt som han tände den så det bara sprutade lågor han höll på ner i avlopps brunnen  ( han hör röster för han håller på med amfetamin ) och han sprutade eld upp mot duschdraperiet eller så var det  bara i luften ovanför badkaret jag hade fullt sjå med att ta på mig och fly därifrån innan det skulle börja brinna på riktigt, jag lämnade honom där men jag känner inga skuldkänslor för jag har sagt miljontals gånger att han inte ska ta amfetamin men han gör det ändå om och om igen, men vad ska jag göra? Har jag nån skyldighet att ringa polisen ? Med tanke på grannar och så?och var ska man söka hjälp  för honom för för han är ju helt psykotisk ?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.