Hem > Forum > Hopplöshet > Var är den omtalade hjälpen någonstans?

Var är den omtalade hjälpen någonstans?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Det står en hel del riktat till oss med självmordstankar. Sök hjälp, ring hit, kontakta den. Det är ju bluff alltsammans. När man söker hjälp finns ingen plats, när man ringer hamnar man längst bak i kön och får aldrig någon att prata med. Tveka inte att be om hjälp läste jag nyss. Jovisst det är bara det att det inte finns någon att be om hjälp. Så jag har ett datum. Mitt slutdatum. När det står mellan mig och repet och repet vinner. Jag har sökt hjälp. Psyk har fullt, upptagna med andra. Självmordslinjens telefon och chatt har ingen ledig volontär och stänger om en timme.  Jag är längst bak i köerna och det är 6 dagar kvar.  Det finns hjälp står det på nätet. Det känns som de ljuger mig rakt upp i ansiktet. Det finns ingen hjälp för jag är sist i kön och tiden rinner ut.

  Men ingen kan säga att jag inte försökt i alla fall.

  Jag är rädd för att dö men jag längtar tills det är över.

  Avatar

  Hej ts,

  Jag känner igen mig i det du skriver. Vet hur jobbigt det är att försöka få hjälp någonstans, när det känns som att ingen hjälp finns att få och att ingen på riktigt har tid med en. Vilket slutar med att man lämnas helt åt sig själv i slutet på någon kö som verkar vara oändligt lång. Men vill ändå tro att det finns hjälp att få någonstans, så jag vill ändå be dig att inte ge upp just nu. Förstår om det känns svårt, men om du vill prata så finns jag här.

   

   

   

  Hej,
  Det låter som att du är i en mycket svår tidpunkt i livet just nu. Du nämner konkreta självmordsplaner, vilket är viktigt att ta på allvar, och att du sökt hjälp. Vi beklagar att du ännu inte fått den hjälp du behöver. Det går att få hjälp, även om det är svårt att tro på just nu.

  Vänligen,
  Mind

  • Detta svar redigerades för 5 år sedan av en moderator.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.