Hem > Forum > Hopplöshet > Vad ska jag göra

Vad ska jag göra

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Livet….

  De är inte lätt, jobbat som egenföretagare i många år har 4 barn och fru. Företaget gick i konkurs i augusti, coronan tog livet av det helt enkelt. Förlorade 2,7 miljoner på 2 månader. De har gjort att jag av och till varit sjukskriven för utmattningssyndrom. Har känt en sådan otrolig hopplöshet och att jag är värdelös. De är 3 gången i mitt liv jag varit sjuk. Men inte som nu, jag har planen klar hur jag ska avsluta livet. Bara jag får rätt tillfälle så inte barnen hittar mig först, de vill jag inte utsätta dem för.

  Vi hamnar att sälja huset, allt vi äger försöker vi avyttra på något sätt för att få mat och kläder till barnen.

  Jag är företagare så mitt skyddsnät i samhället är inte speciellt stort.

  Kan inte försörja familjen, min fru hånade mig inför barnen ikväll om hur jag mår dålig och inte gör vad som krävs för familjen. Jag har många gånger diskuterat saken med henne om hur jag mår och att jag sökt hjälp osv. Endå sparkar hon på mig och trycker ner mig.

  Barnen har just haft influensa och även jag, då förkunnade hos att jag inte jobbade och att jag bara sov på dagarna. När hon nu själv är sjuk så är det minsann synd om henne. Frågade om hon nu kunde sätta sig in i varför jag sov och var trött så kunde hon inte det, jag var nog inte lika sjuk som henne minsann.

  Vad ska jag göra, vill bara dö!!

  Tyvärr så lider inte den som dör utan de som lämnas kvar, jag vet redan nu att hon sen kommer att förklara hur oansvarig jag varit och lämnat henne.

  HJÄLP

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.