Hem > Forum > Hopplöshet > Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Har blivit misshandlad och lever under hot. Vågar inte gå ut. Gömmer mig på balkongen på golvet för att ta en cigg. Kan inte sova. Mina dagar spenderas i sängen av att jag känner att jag kommer spy av ångest. Vet inte vad jag ska göra. Vill bara försvinna, orkar inte leva mer. Anmäler jag kommer jag lika gärna dö. Jag kommer aldrig kunna leva på som vanligt igen. Har heller inget jobb nu i Corona tider (ganska skönt på ett sätt för att jag vet inte hur jag ska kunna ta mig till jobbet). Hur kan man fly på bästa sätt? Vad behövs? Har en katt jag måste ta med och har ingen att åka till. Kan inte leva såhär kommer snart gå under. Vill bara avsluta allt. Någon mer som varit med om det här?

  Hej

  Det låter som en väldigt påfrestande tillvaro du lever i. Har du polisanmält förövaren?

  Jag tror inte att det blir värre av att du anmäler, men försök ringa någon anhörig som kan vara med dig när du ringer? kanske åk hem till en vän eller släkting och ring.

  Prova ring Kvinnofridslinjen för att få stöd och råd:

  020-50 50 50

  De är vana vid sådana här ärenden och vet bättre vad som är rätt strategi.

  Det kostar ingenting att ringa dit, och det syns inte på telefonräkningen att man har ringt dit.

  Hej Det låter som en väldigt påfrestande tillvaro du lever i. Har du polisanmält förövaren? Jag tror inte att det blir värre av att du anmäler, men försök ringa någon anhörig som kan vara med dig när du ringer? kanske åk hem till en vän eller släkting och ring. Prova ring Kvinnofridslinjen för att få stöd och råd: 020-50 50 50 De är vana vid sådana här ärenden och vet bättre vad som är rätt strategi. Det kostar ingenting att ringa dit, och det syns inte på telefonräkningen att man har ringt dit.

  Förlåt, jag vet inte om du har möjlighet att ringa? Är han hemma hela tiden? Om inte så borde du kunna ringa när han är på jobbet. Ring polisen.

  Trådstartaren

  Förlåt, jag vet inte om du har möjlighet att ringa? Är han hemma hela tiden? Om inte så borde du kunna ringa när han är på jobbet. Ring polisen.

   

  hej!

  jag bor inte med personen som misshandlade mig. Men personen vet vart jag bor och hotar med att komma till mig och slå ihjäl mig. Personen misshandlade mig utan någon grund alls och är helt psykiskt instabil och håller på med mycket tyngre droger. Om personen kan misshandla mig enbart för att jag existerar är jag rädd för att en anmälan kan vara min död. Helst hade jag bara flytt landet med skyddad identitet.

  Har blivit misshandlad och lever under hot. Vågar inte gå ut. Gömmer mig på balkongen på golvet för att ta en cigg. Kan inte sova. Mina dagar spenderas i sängen av att jag känner att jag kommer spy av ångest. Vet inte vad jag ska göra. Vill bara försvinna, orkar inte leva mer. Anmäler jag kommer jag lika gärna dö. Jag kommer aldrig kunna leva på som vanligt igen. Har heller inget jobb nu i Corona tider (ganska skönt på ett sätt för att jag vet inte hur jag ska kunna ta mig till jobbet). Hur kan man fly på bästa sätt? Vad behövs? Har en katt jag måste ta med och har ingen att åka till. Kan inte leva såhär kommer snart gå under. Vill bara avsluta allt. Någon mer som varit med om det här?

   

  Jag tror att det bästa du kan göra är att anmäla och försöka att vara modig och stå på dig. Jag vet att det är lätt att tveka sista sekunden och sedan blir det inte av. Ta hjälp av någon du litar på som kan hjälpa att ringa. Typ som ett vittne. Om du understryker att du är rädd för ditt liv så borde det gå ganska smidigt. Eller om du gör det ”anonymt”? I bästa fall borde du kunna bli ”omplacerad” för din säkerhet tror jag. Jag är inte så insatt, tyvärr.

  Trådstartaren

  Någon som vet hur man tar bort tråden?

  Någon som vet hur man tar bort tråden?

  Det verkar inte som att det går. Vilket är lite fucked om du frågar mig. Man borde iallafall kunna ”låsa” eller ”inaktivera” tråden om inte annat.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.