Hem > Forum > Hopplöshet > Vad jag än gör är det fel

Vad jag än gör är det fel

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Trött stressad hjärnan kokar över och vad jag än gör är det mitt fel att folk mår dåligt eller att det inte går som dom vill ha det så skylls dt på mig.

  Har fått hit en jourhemskatt och har en kompis som säger till mig hur jag ska göra med den. Hon kör över mig och lyssnar inte på mig utan det hon säger e det som gäller.

  Under julen har jag åtskilliga ggr fått höra hur långsam jag e och hur dum jag är eftersom jag överlevt 3 hjärnblödningar så e hjärnan lättpåverkad.

  Idag ville min kusin ha pengar av mig fast hon e skyldig mig redan. Sa att när ska jag få tillbaka dom då

  Hon slängde på luren och nu vill hon göra allt för att mitt liv ska gå åt skogen mer än vanligt.

  Kännerbara hoppa I ka alen eller från ett stup.

  Det är du som styr ditt liv, ingen annan. Alla som inte förstår det kan fara o flyga, du har det bättre utan människor omkring dig som tynger dig!

  Purple Cikyja Jag hör dig! Fyran för idioter som inte förstår att man har en hjärnskada!… Blir så förbannad! Förstår inte hur man ska kunna förklara det då att dom förstår. Det är egentligen bara min chef som inte fattar att jag ju lite långsam på grund utav min skada. Gör ju inte missar när jag städar eller tvättar bilar för att jag tycker det är roligt… Helt otroligt sjukt att man inte kan ha mer empati! Åsså kan jag inte bara byta jobb för har föräldrar som vägrar släpa taget om mig. Vill bara flytta och skaffa ett annat arbete… Ä riktigt less. Tankarna på självmord går fram och tillbaka men kämpat mig tillbaka från ett självmordsförsök för ganska precis 10 år sedan. Din kusin måste ju fan begripa att du inte är en bank!

  Jag har träffat personer som försökt blåsa mig på pengar bara 2 lyckades ju faktiskt men som tur är så rör det sig ju om små pengar. Ursäkta att jag skriver så mycket om mig själv nu när det är din tråd.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.