Hem > Forum > Hopplöshet > Vad fan ska jag göra

Vad fan ska jag göra

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • sjävmord är nära nu. Menar inte att jag vill ha uppmärksamhet/medlidande jag måste bara få skriva av mig pratar jag med vården så lägger dem in mig. Jag har inte råd med det. Jag har försökt. Jag har verkligen försökt att kämpa. Det känns verkligen som botten just nu. Som minuterna innan man ska dö. Nånting måste hända

  Bästa Pink Hufehe!

  I bland när livet känns mörkt och man inte kan se någon ljusning är det inte konstigt att man känner att allt är botten. Jag hoppas du väljer livet och skulle det vara hjälpsamt att få prata eller chatta med någon så vet du säkert att du är mer än välkommen att höra av dig till Självmordslinjen. Där finns det superfina människor som vill dela en stund med dig. Det skulle vara så fint om du vill höra av dig på 90101 eller via chatten på Mind.se.  Varma kramar, tänker på dig!

  Avatar

  Hej,

  Vad bra att du delar med dig om dina tankar. Jag hör att du har det tungt och att du gör ditt yttersta för att kämpa.

  Orkar du berätta mer om vad du tänker och känner? Vad menar du med att du inte har råd med att vården lägger in dig?

  Jag finns här som samtalsstöd om du orkar svara. Kram ❤️

  Bästa Pink Hufehe! I bland när livet känns mörkt och man inte kan se någon ljusning är det inte konstigt att man känner att allt är botten. Jag hoppas du väljer livet och skulle det vara hjälpsamt att få prata eller chatta med någon så vet du säkert att du är mer än välkommen att höra av dig till Självmordslinjen. Där finns det superfina människor som vill dela en stund med dig. Det skulle vara så fint om du vill höra av dig på 90101 eller via chatten på Mind.se. Varma kramar, tänker på dig!

  Jag menar inte att vara respektlös eller så, men vad hjälper det egentligen att prata/chatta när man är självmordsbenägen? Jag tror att Pink Hufehe, jag och många av oss skulle behöva praktisk hjälp att förändra vår livssituation, inte att prata med någon främling!

  Hej, Vad bra att du delar med dig om dina tankar. Jag hör att du har det tungt och att du gör ditt yttersta för att kämpa. Orkar du berätta mer om vad du tänker och känner? Vad menar du med att du inte har råd med att vården lägger in dig? Jag finns här som samtalsstöd om du orkar svara. Kram ❤️

  Ja, att tex bli tvångsvårdad och hamna under deras kontroll, att förlora viktiga mediciner, inte komma hem och kunna betala räkningar,  tvingas ta prover, bli ifråntagen sin frihet, bli soc-anmäld, förlora vårdnad om barn… . Såna saker kan jag tänka mig att hen menar med att inte ha råd att bli inlagd.. Du vet inte så mycket om hur det funkar va?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.