Hem > Forum > Hopplöshet > Tufft idag!

Tufft idag!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har mått dåligt från och till, mer eller mindre så länge jag kan minnas. Jag var ett otroligt oroligt barn. Det var först under gymnasiet jag ingås att jag hade haft ångest under alla dessa år och inte långt senare kom panikångesten. Jag har även varit deprimerad och haft ett självskadebeteende.

  I Lördags nådde jag mitt första delmål på 50 dagar utan självskadad. Men idag är det tufft…. Att någonsin må bra känns så långt borta. Allt känns hopplöst. Känns som jag lever mer för andra än för mig själv och försvinner jag, skulle någon då  genuint bry sig? Jag vet att jag är ett heltidsjobb att vara runt och ärligt känns det som om allt skulle vara bättre om jag bara inte fanns.

  Jag har gått i terapi utan framsteg, har många gånger fått höra att jag ser för välvårdad och söt ut för att kunna vara sjuk så har antingen blivit nekad och har jag väl fått chansen till hjälp känns det inte som om jag tas seriöst.

  Denna text blev rörig och kanske inte helt sammanhängande, det är bara tufft idag. Inte lämnat sängen, ångest och vill bara försvinna.

  Det låter onekligen tufft! Vet inte vad jag ska skriva, men vill visa att jag har läst och att mina tankar letar sig ut till dig och hoppas att du får vila från det jobbiga, att du får må bra.

  Enormt starkt utav dig att kunna klara av delmålet! Var stolt över dig själv!

  Självklart är det inte bättre om du försvinner! Kanske inte det betyder så mycket när detta kommer från en främling, men du är viktig! Du betyder mycket för mig så snälla kämpa! Lider själv av ångest så jag vet hur det är! Vill du prata om det så finns vi här för dig!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.