Hem > Forum > Hopplöshet > Trött på att bli behandlad som skit bara för att jag är ful

Trött på att bli behandlad som skit bara för att jag är ful

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • jag hade en tid i 20 års åldern där jag var vacker och smal killar raggade på mig fick massa komplimanger från främlingar , killar ville att jag skulle vara deras tjej.

  nu återupptas helvetet från min tonårstid när jag var så ful att… alltså det går inte att beskriva, och det kommer nu. Det kommer smygande in i min kropp. Försöker rädda utseendet med tankekraft, med substanser och allt möjligt men det känns som jag kommer falla helt ändå. Folk är otrevliga mot mig, män tittar äcklat på mig, fast jag går ut med en positiv inställning. Det är hopplöst.

  En gång så hamnade jag i bråk med en tjej som hade sin kille med sig, ja jag kan bli aggressiv, men blev misshandlad efter denna händelse så försöker hålla mig lugn nuförtiden. ANYWAY hon sa när vi tjafsade ”eeew jag skulle inte ens ta i dig med tång” det kändes verkligen för en som är så mån om att se bra ut. ”Vi är mycket snyggare!” fortsatte hon.

  Jag skulle aldrig döma nån efter utseende, jag tycker det är vidrigt…men ”alla” dömer mig, det tycker jag faktiskt är jävligt orättvist.

  jag är trött på att ALLT handlar om utseendet , ALLT!

   

  Avatar

  <3 Tänker att det jätteofta händer att man springer på folk som inte utvecklat några andra inre kvalitéer när de har ett vackert yttre. Många är också så dömande. Har två föräldrar i den kategorin. Tror helt ärligt (min ena syster och jag är eniga i den uppfattningen) att de hade haft ett bättre liv om de varit mindre snygga. Behövt arbeta lite på sig själva istället och sedan gått ut i världen som “vackra personligheter” snarare än “vackra skal”.

  Tycker samhället blivit oerhört elitistiskt. Obehagligt också att se hur det verkar sprida sig till alla möjliga miljöer, inte minst på gatan när vi möter varandra samt till och med inom familjer där man positionerar sig mellan varandra.

  Å andra sidan: Vill man bli ihågkommen som vacker i andras ögon eller vill man att de genuint har tyckt man har en bra personlighet? Alltså en hög likeability och att man haft extremt kul ihop när man spenderat tid med varandra? Jag vet iaf vad jag föredrar i möten med andra och vilka som ger bestående intryck i längden. Yta kan vara fascinerande men inre skönhet är det bästa jag vet. Kanske också mer sällsynt att hitta.

  Avatar

  Tipsar om ett avsnitt från min favoritpodcast “Dumma människor”.

  LITTLE JINDER FRÅGAR: Hur minskar jag mitt kroppsliga självhat?

  https://chartable.com/podcasts/dumma-maenniskor/episodes/118908224-little-jinder-fragar-hur-minskar-jag-mitt-kroppsliga-sjaelvhat

  Tar upp konkreta tips hur man kan hjälpa sig själv om man har body dysmorphia.

  Rekommenderar varmt! <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.