Hem > Forum > Hopplöshet > trots sjukdom nekas jag smärtlindring… orkar inte längre.

trots sjukdom nekas jag smärtlindring… orkar inte längre.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Har varit sjuk sedan 2011 då jag vakna med ett tryck i huvudet, sedan blev jag sjukare och sjukare. läkarna säger dom inet kan se nåt på röntgen….  Lider i dag av Svår neuropatisk smärta i ländrygg ut i höfter och båda benen, värk i nacken, olika sorters värk/migräner i skallen. Svår hög frekvent tinnitus, kan inte ligga ner på ryggen, knappt på sidan för att det strålar nå så enormt i ryggen.. och nacken/skalle på det. blir bara sjukare, länge kämpa för att få läkare att fatta men förgäves… ätit tramadol 150mg 2 ggr om dagen som jag fick av läkare efter testat tidigare verkningslösa alternativ.  även lyrica (som va bättre) men det gav mig suddig syn.

  och nu för en eller två månader sen har jag varit tvungen att förlita mig på andra bekanta och nära som också är sjuka för smärtlindring då läkaren NEKAR MIG SMÄRTLINDRING. ???!!! Varför inte ta och neka hjärtsjuka deras hjärtmedicin också!…  Varken IVO eller patientnämden gör nåt. utöver det har läkaren skrivit fel i journaler, en bråkdel står bara med.

  Jag har det redan jävligt även med smärtlindring… men nu tacka vare värdelösa läkarna, som kastar en åt sidan.. sitter jag nu tidigare än planerat i tankarna om att ta mitt liv…

  Det låter som att du verkligen har det jobbigt, speciellt utan någon smärtlindring. Gav läkaren någon motivering till varför du inte längre skulle få smärtlindring? Föreslog läkaren något annat alternativ?

  Hej!

  Jag har själv kronisk smärta och vet hur svårt det är att få smärtstillande.

  Försök få en remiss till smärtrehab så du blir utredd av specialister.

  Lycka till!

  Trådstartaren

  Ja, Den läkaren jag träffa senast sa, att jag inte borde äta tramadol mot den värken, vilket är fel då jag ätit den i drygt 7år eller nåt och den funkade, och hade tidigare testat alla möjliga verkningslösa mediciner dom hade. sen sa han  ”Ja du kan ju alltid vända dig till svartamarknaden” .

  Den ena läkaren sa ”det skall slutas ge smärtlindring till alla utom cancer sjuka”.  Båda är anmälda till IVO och dom ska fasiken få! verksamhetschefen verkar lika idiotisk han med.

   

   

  Trådstartaren

  jag det sjukt svårt att ens hitta nån som lyssnar, tror inte nåt i min journal är antecknat rätt.

  Ja, Utan min smärtlindring strålar det i ländryggen hela vägen ut i båda benen och nacke uti armarna… vet inte var man skall ta vägen.. och hög hög tinnitus  på allt det. ett rent h-vete.

  Som tur är har jag fått tag i smärtlindring ifrån andra bekanta och vänner. utan det hade jag inte orkat. dock tryter den tillgången också.

  Tack jag har nu kontaktat smärtrehab via 117 utan remiss dock då jag inte har nån som helst tillit till läkare längre. få se va dom säger, och nu med corona och allt så lär det gå sakta.

  Tror inte dt fungerar med egenremiss. Har du inte någon du kan fråga, strunt samma om du känner förtroende för hen huvudskak du får remissen. Själv fick jag min av endokrinologen.

  Har du kontakt med psykiatrin? De är måna om att skicka över allt som inte uppenbart är psykiatriskt till somatiken så du kan nog få remiss till smärtrehab därifrån.

  Kontroversiellt men alkohol hjälper mot smärta och är bättre än illegala droger, se bara till att låta det gå några dagar mellan bytet och att du har tid till psyk. Tala om att du självmedicinerar, det gillar de inte. Jag fick smärtlindring från psyk tills jag varit på smärtrehab villkorat mot att jag inte självmedicinerade.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.