Hem > Forum > Hopplöshet > Trivs ej i staden, ångrar livsval?

Trivs ej i staden, ångrar livsval?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej! För ett tag sen flyttade jag till en helt ny stad för att börja studera, något jag inte riktigt visste var att jag inte skulle komma att trivas i den, trots förhoppningar och längtan osv. Jag längtar ständigt hem och vill bo där i framtiden. Har nyligen fixat ny och fräsch lägenhet här och studierna går bra och jag trivs med det, men staden trivs jag inte alls i. Jag vet inte vad jag ska göra, känner inte att jag vill flytta tillbaks hem och hoppa av studierna när det ändå går bra men känner att någonting borde kanske gå att göra?

    Även om jag vet att jag tänker flytta tillbaks hem när studierna är klara så dröjer det några år och jag vill försöka göra det bästa av situationen som är nu. Börjar ifrågasätta mitt val och om jag var riktigt redo för detta, känns lite hopplöst ibland och trivsel är ju viktigt.

    Jag förstår inte riktigt asså jag trivdes här förut, jag träffar för nuvarande en tjej som jag verkligen tycker om och allt borde egentligen se rätt ljust ut, men ändå känns det jobbigt. Har varit deprimerad i 3 månader och jag vet inte vad som är problemet egentligen, jag har ändå försökt göra allt för att fixa situationen, flytta till nu lägenhet, träffa tjej osv men inget ger något åt situationen…

     

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.