Hem > Forum > Hopplöshet > Tomhet

Tomhet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Känner en tomhet, som ett vaakum. Inte ens ångest. En längtan att känna något. Men det är tomt, det finns ingenting där. Jag är ingenting. Ett stort svart hål.

  Avatar

  Det blir så ibland.

  Avatar

  Har också upplevt exakt likadant & är fortfarande där jag känner så ofta. Livet är svårt ibland. Tycker också det, allt är mörkt just nu. Men det kommer blir bättre och man kommer att hitta ljuset. Men det tar tid. Men jag förstår exakt. För mig gör det mest ont.. tomhet & brist på energi. Känner ingen glädje eller nånting längre. Man känner sig ensam Ibland men nånstans i det så är man inte det. Det finns folk omkring än som man inte vet men som bryr sig mycket! Det är okej att känna så och må sådär. Och känna att man är i ett svart hål & känner tomhet. Det är många som är där just nu!

  Du är inte ensam <33 & du är stark, det är många som kämpar varje dag för att klara av vardagen! Du är en av de, och det är otroligt! Ibland kan det var svårt men senare i livet så kommer du tänka tillbaka och säga,känna & tänka att ”wow vilken framsteg jag har tagit” man kommer vara så himla tacksam och stark av hur långt man har kommit! Du är aldrig ensam<33

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.