Hem > Forum > Hopplöshet > Tankar om att ta mitt liv

Tankar om att ta mitt liv

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag är för rädd för att ta kontakt. Jag är rädd att sätta ord på mina känslor. Jag har så svårt att prata om det som är mörkt och hemskt. Självmordstankar och alla mörka tankar som finns i mitt huvud just nu. Skulle vilja chatta med någon men mind Självmordslinje chatten verkar vara full nu😣. Vet inte vart jag ska ta vägen snart

  Avatar

  Du ser ut att må ganska dåligt. Hur jobbigt det än känns just nu så förändras livet. Kan det vara så att du behöver ta hjälp av sjukvården? Ta kontakt med din vårdcentral eller om det finns på din ort – psykiatriska akuten så får de bedöma om du behöver hjälp med mer än samtal.

  Bra att du försökt att få kontakt med självmordschatten och det är synd att du inte kommit in. Vår verksamhet drivs av volontärer och det är många som vill komma fram så vi blir överbelastade tidvis – ett tips är väl att försöka många gånger och även ringa på självmordslinjen.

  Den här är det svårt att komma fram av samma skäl som chatten – vi har frivilliga som arbetar och väldigt många som ringer. Men prova att testa många gånger.

  Andra linjer som man kan prova om man vill chatta eller prata är

  Jourhavande vän  08 – 702 16 80 har öppet mellan 21.00 – 06.00

  Jourhavande vän har en chatt som du hittar adressen i den här länken 

  Jourhavande präst är en tredje väg om du kan prata i telefon. Prästen når du mellan 21.00 – 06.00 på larmnumret 112.

  Här på forumet kan du oxå skriva för här kan du chatta med människor som har samma erfarenhet och kan få tips och råd. Du kan skriva om alla dina tankar utan gräns. Det enda vi inte tillåter är namn, bild  och diskussioner om självmordsmetoder.

  Vänliga hälsningar

  MIND moderator

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.