Hem > Forum > Hopplöshet > Stänkt av.

Stänkt av.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag har kommit till den punkten att livet inte spelar någon roll att jag inte har något värde. Jag har mått dåligt sen jag var barn, var 13 år första gången jag gjorde ett självmordsförsök. Sen har det varit två tillfällen till. Har varit medvetslös 17 gånger på 5 år ”underkontolerde former”. Fick diagnosen bipolär i samband med min första cykloid psykos. Fått mitt minne raderat och det kommer inte komma tillbaka vi pratar om stort sett hela mitt liv är blankt.

  Har fått se kort att jag har en sambo och en dotter som var som främlingar. ALLT är borta känner inte igen folk,fick lära mig på nytt att köra bil,ja allt i stort sett. Äter ca 600 st tabletter i månaden..

  JAG HATAR ALLA MEDECINER och prover och fler lär det bli. Gjort  en MR och där såg man att jag har fått hjärnskador samt början till MS. Har även gjort en EEG med ett flertal avvikelse.På andra prover så visar det sig att jag har lungfibros.. har blivit så tumlad med åren men det blir bara mer och mer skit.

  Mår jätte konstigt yr och känner mig berusad 24/7 (drick inte alkohol) glömmer allt gör saker som jag inte vet att jag gör. Känner mig helt matt.

  Fyller 30 och tvivlar starkt på att jag lever 10 år till med alla sjukdommar. Men jag checka ut för många år sen (sluta bry mig) hade jag inte haft min fantastiska dotter så hade aldrig suttit här..

  Känner mig som en dimma orkar inte tänka eller ta några beslut. Känner mig som en vandrade gråsugga och gläds inte till något längre 🖤

   

  Kanske inte ska eller får berätta om detaljer men skönt att skriva av sig i alla fall🙈..

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.