Hem > Forum > Hopplöshet > Skrämd av skjutningen i Oslo

Skrämd av skjutningen i Oslo

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag är bisexuell men har inte kommit ut för fler än mina närmaste. Innan midsommar började jag känna mig mer och mer trygg med att komma ut, men efter skjutningen i Oslo känns det som att jag har tappat allt mod.

  Jag skäms också för att jag inte vågar komma ut då detta är ännu en påminnelse om att folk faktiskt dör för den här kampen medans jag sitter och är rädd trots att jag “bara” är bi och fortfarande kan leva ett, utåt sett, normativt liv.

  Jag vill komma ut och skrika från hustaken att jag är stolt över min sexualitet och det community jag är en del av, men jag vågar inte.

  hur fan hittar man modet när det blir så tydligt att ens sexualitet och identitet gör att vissa vill döda en?

  Avatar

  Detta är helt fasansfullt och djupt chockartat, traumatiskt att ta in att det hänt på riktigt 2022. Förstår verkligen att det här skakat om dig i grunden, inte minst när du just är i en fas där du kände tillit.

  Är det inte exakt det som den här gärningsmannen vill åstadkomma också – att man allra helst och gärna skräms till tystnad och isolering istället för motsatsen? Jag försöker tänka att det här är en mycket sjuk människa som har dessa uppfattningar och som gjort detta.

  Ju fler som denne försöker tysta och skrämma desto viktigare är det att synas och stå emot! <3 Jag ska flagga för pride och regnbågar nu mer än någonsin!

  Trådstartaren

  Tack “Red Simyna” för ditt svar. Det är sant som du säger – det är det här personerna som gör sådant vill. Det är också vad personer som skriver att vi är perversa idioter vill.

  Jag ska flagga och försöka bygga upp mitt mod på nytt <3

  Tack ”Red Simyna” för ditt svar. Det är sant som du säger – det är det här personerna som gör sådant vill. Det är också vad personer som skriver att vi är perversa idioter vill. Jag ska flagga och försöka bygga upp mitt mod på nytt <3

  Jag är för fan också bisexuell. Inget jag är stolt över eller skäms för. Jag har inget emot homosexuella människor. Men jag har något emot erat “community” som jag anser är helt värdelöst.

  Avatar

  Red Kylade, vad är det som får dig att tro att vi skulle bry oss om just dina personliga åsikter?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.