Hem > Forum > Hopplöshet > Självmordstankar dagligen

Självmordstankar dagligen

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Avatar

    Jag har nu på riktigt börjat planera för att ta mitt liv, läst på och nu funnit en väg som känns okej. Jag orkar inte leva med mina tankar längre. Jag har stadig ekonomi, bra jobb, två barn(är separerad) men inget spelar ngn roll längre. Jag vill inte leva det här livet längre, jag är ingen bra mamma just nu ändå, de får det bättre utan mig, hade själv en “dålig” pappa, hade varit bättre utan honom.

    Avatar

    Jag har nu på riktigt börjat planera för att ta mitt liv, läst på och nu funnit en väg som känns okej. Jag orkar inte leva med mina tankar längre. Jag har stadig ekonomi, bra jobb, två barn(är separerad) men inget spelar ngn roll längre. Jag vill inte leva det här livet längre, jag är ingen bra mamma just nu ändå, de får det bättre utan mig, hade själv en ”dålig” pappa, hade varit bättre utan honom.

    Kram.

    Avatar

    Hej,

    Så bra att du skriver i Mind så du kan dela dina tankar med någon utifrån. Det låter som att du har det tungt. Orkar du beskriva vad det är för tankar som du har som gör att du tänker att barnen har det ”bättre utan dig”?

    Kram på dig 💕

    Avatar
    Trådstartaren

    Kram.

    TACK.

    Avatar
    Trådstartaren

    Hej, Så bra att du skriver i Mind så du kan dela dina tankar med någon utifrån. Det låter som att du har det tungt. Orkar du beskriva vad det är för tankar som du har som gör att du tänker att barnen har det ”bättre utan dig”? Kram på dig 💕

    Ja, livet är inte ljust just nu..

    Jag orkar inte ha dem på samma sätt längre, jag förstörde deras framtida liv genom att gå ifrån deras pappa, som jag nu vill ha tillbaka, men han skulle aldrig vilja det. Jag är själv skilsmässobarn och dessutom uppvuxen med psykiskt instabila människor, och det har påverkat mig…

     

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.