Hem > Forum > Hopplöshet > Självmordstankar

Självmordstankar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej,

  Jag har självmordtankar varje dag. De senaste 3 åren har varit jättejobbiga och jag orkar inte mer. Varje gång jag tror att livet kommer bli lättare så blir det bara sämre. Jag hade ställt in mig på att ta livet av mig igår men vet liksom inte hur jag ska göra det. Jag hatar smärta. Jag vet inte vad jag ska göra jag orkar inte jobba mer men jag tvingar mig upp varje morgon. Hatar allt som har med livet och göra och vill bara härifrån. Vill bara åka någonstans där allt är bra.

  Hur skulle en plats där allt är bra se ut för dig? (Alltså vad skulle finnas där, vem skulle vara där, vad skulle man göra där?)

  Avatar
  Trådstartaren

  Det skulle inte vara några människor där, bara jag och min hund. Jag skulle nog bo på en öde strand och fixa min mat själv och inte träffa någon person alls för det är personer jag hatar. Alla behandlar mig fel och jag är trött på att ständigt säga ifrån. Det skulle vara strålande solsken hela dagarna och jag skulle nog bara ligga på stranden och läsa en bra bok. Och vattnet skulle vara så blått och rent.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.