Hem > Forum > Hopplöshet > saknad som efterlevande / hur går man vidare?

saknad som efterlevande / hur går man vidare?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • För drygt 8 år sedan tog min dåvarande bästa vän tillika partner livet av sig.
  Det har inte gått en dag sedan dess som jag inte har saknat henne, men saknaden har återigen blivit mer påtaglig och intensiv på sistone, vilket har resulterat i mer ångest och med det mer sömnproblem.

  Jag har inte hittat någon ny sedan det hände. Jag har haft ett par kortare förhållanden sedan dess, visst, men de har alltid tagit slut när det har närmat sig någon form av seriositet. Jag tror att den största anledningen är att jag känner skuld över att gå vidare från henne, som att jag är otrogen mot en människa som inte längre finns.

  Skulle verkligen behöva lite råd om hur man kan släppa dessa tankar om skuld och hur jag kan börja sakna henne istället för att fortsätta sörja henne.

  Det verkar som du lider av komplex sorg. Jag skulle prata med någon på min VC, kanske i första hand inte läkaren de brukar ha ont om tid.

  Hoppas du får den hjälp du behöver för att komma vidare!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.