Hem > Forum > Hopplöshet > Så trött på att vara här.

Så trött på att vara här.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Känner mig bara mer och mer tom för varje dag som går, jag har vänner och familj som bryr sig mycket om mig. Jag vill inte leva länge, den enda anledningen att jag är kvar i livet är för att jag inte kan lämna dom. Står inte ut med tanken av hur förstörda dom skulle vara. Men ändå så vill jag inget annat än att dö.

  Är snart inne på sista veckan på min praktik på folkhögskolan. Varje morgon känner jag hur jag bara vill försvinna, funderar på att börja självskada igen, gjorde det en del förut och tyvärr så fungerar det för mig. Har tänkt mer och mer på det senaste veckorna. Vet verkligen inte vad jag ska göra, vill bara bli klar med all skit jag ligger back med i skolan. Men sen då ? Vet inte hur länge jag kommer orka att leva med det här. Skäms för att jag känner mig ensam även fast jag har många som bryr sig om mig.

  Förstår mig inte på det här med varför livet ska vara så meningsfullt, det mesta i världen är skit och jag står verkligen inte ut längre.

  Hur länge jag lever vet jag ej men börjar bli mer och mer tveksam på att jag kommer dö lycklig och av naturliga skäl.

  Avatar

  Känner precis som du. Mitt samvete hindrar mej från att ta mitt liv pga smärtan jag orsakar mina efterlevande.

  Det är svårt att brottas med att inte känna att man står ut levande men stannar kvar för andra. Ofta känner jag att ingen gör nåt för mej så varför ska inte även jag vara egoistisk som resten av samhället…

  Höll på med sjäkvskadebeteende i unga tonår och fann lugn i det. Det hjälpte mej då att komma igenom en svår period. Jag lockas av tanken på lugnet jag kan minnas ännu, men hejdar mej själv numera. Även om jag kan sitta med t.ex. en kniv mot handleden eller hälla upp smärtstillande tabletter i handen så avbryter jag alltid. Samvetet sätter in. Tänk om nån får veta osv…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.