Hem > Forum > Hopplöshet > Så hjälplös!

Så hjälplös!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har skapat några trådar om hur otroligt dåligt jag mår, här kommer ännu en..

  Jag har Asperger och ADD och är 41 år, ser fortfarande bra ut och får uppmärksamhet från yngre män, men har mått skit största delen av mitt liv. Haft kontakt med psykiatrin och ätit mediciner sedan tonåren, fått många olika hjälpinsatser men INGENTING verkar kunna få mig att må bättre!

  Jag anses negativ av vissa, och som ”en som bara klagar över mitt liv men inte gör något åt det”. Men jag vet inte vad fan jag ska göra?!

  Är missbrukare och har varit det hela mitt vuxna liv. Även i perioder då jag varit nykter har jag mått skit och velat börja igen för att ha något att döva mina känslor med. Orkar inte med mitt liv!

  Visst, det har hänt mycket skit i mitt liv, men det finns ju dom som haft det värre och ändå mår bättre!

  Jag köper inte att jag bara mår såhär pga Asperger!! Varför mår då inte ALLA med Asperger såhär?!

  Förstår att jag måste acceptera mig själv och mitt liv som det är.. Men det känns som det är nåt annat också.. Nån djupare sorg som jag inte vet vad den beror på!

  Förstår dig, tråkigt att du mår dåligt. Tyvärr, vilket du säkert vet om själv, så blir det bara värre i och med att du missbrukar.

  Pratar du med någon om just missbruket så att du blir avvand med det? Sedan när du väl blir nykter så måste du hitta andra sätt att må bättre på. Exempelvis träning, avslappningsövningar, lyssna på musik osv. Något som ger dig en kick utan att du behöver ta till droger.

  Jag förstår att det är mer komplicerat än så, men det viktigaste steget är att bli nykter och börja hantera dina känslor på ett bättre sätt. Via motion och kanske meditation?

   

  Trådstartaren

  Hej, tack för ditt svar!

  Tyvärr verkar jag må lika dåligt oavsett jag missbrukar eller inte!

  Och jag har tränat förr på elitnivå men ändå mått lika dåligt!

  Den här världen, det här livet, är bara skit! Vi normala mår dåligt av den, de sjuka tycker att allting är bra!

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.