Hem > Forum > Hopplöshet > Rädd

Rädd

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • mår så dåligt. Vill ta mitt liv

  konstant ångest varvat med deppighet och hopplöshet

  imorgon har jag läkartid. Vill inte gå dit för jag är så rädd att bli tvingad att läggas in på avdelning

   

  jag är riktigt sjuk denna gången. Har återkommande depressioner borderline och förmodligen nån form av ätstörning

  var sjuk sen typ 1997 säkert ännu längre tid.  Jag är trött på läkare och vården

  Du blädar i en bok och ser att den består av ett stort antal sidor och kapitel. När du blädar förbi det sista kapitlet upptäcker du att det finns många blanka sidor efter det. Vem har skrivit denna bok? Varför så många blanka sidor efter det sista kapitlet? Vad handlar den om?

  Du börjar läsa den. Historien som utspelar sig i den är dig mycket bekant. Huvudpersonen, andra karaktärer och platserna i den kan du utan någon större ansträngning känna igen. Du blir förbluffad. Varenda detalj, varenda handling, varenda sida skildrar ditt eget liv. Vem har skrivit den? Plötsligt inser du att det finns bara en person som skulle kunna ha gjort det, och den är du själv. Plötsligt inser du vilken makt du har? Du har skrivit din historia och den är definitivt inte slut än. Därav de blanka sidorna i boken så att du kan fortsätta att skriva din historia. Är du missnöjd med delar av boken som finns skrivna i vissa kapitel? Nu har du makten att vända bladet och skriva ett helt nytt kapitel, ett fantastiskt sådant. Ett kapitel där huvudpersonen förändras så mycket till det bättre att hon knappt kan kännas igen från bokens tidigare kapitel. Mörkret och sorg ersätts av glädje och ljus. Förtvivlan och hopplöshet omvandlas till frid och tro. Ju mer huvudpersonen förändras desto mer förändras hur den upplever livet och sig själv. Allt blir så mycket mer meningsfullt av fylld av syfte.
  Förändringarna kommer inte från en dag till den andra, men huvudpersonen kämpar, och för varje hinder som den lyckas övervinna, desto mer motivation och ork för den att fortsätta framåt. Den förstår plötsligt att den kan så mycket mer än vad den trodde. När du är klar med detta kapitel blir du så tagen och rörd av vad du läser att du vill fortsätta de nästkommande kapitel i samma anda.

  Lämna inte oskrivna blad i din livs bok. Vänd bladet och skriv. Du kan om du verkligen vill. Du lär finna fantastiska saker att skriva om om du verkligen söker. Sedan, många många år senare när dagen kommer då Gud tar bort pennan och boken från dig kan du finna tröst i ditt eget samvete för att ha gjort allt du kunnat för att skriva varenda sida av den med det mesta och bästa som du var kapabel till.

  Efter den mörkaste natten kommer solen alltid upp.

  Allt gott <3

  Trådstartaren

  Du blädar i en bok och ser att den består av ett stort antal sidor och kapitel. När du blädar förbi det sista kapitlet upptäcker du att det finns många blanka sidor efter det. Vem har skrivit denna bok? Varför så många blanka sidor efter det sista kapitlet? Vad handlar den om? Du börjar läsa den. Historien som utspelar sig i den är dig mycket bekant. Huvudpersonen, andra karaktärer och platserna i den kan du utan någon större ansträngning känna igen. Du blir förbluffad. Varenda detalj, varenda handling, varenda sida skildrar ditt eget liv. Vem har skrivit den? Plötsligt inser du att det finns bara en person som skulle kunna ha gjort det, och den är du själv. Plötsligt inser du vilken makt du har? Du har skrivit din historia och den är definitivt inte slut än. Därav de blanka sidorna i boken så att du kan fortsätta att skriva din historia. Är du missnöjd med delar av boken som finns skrivna i vissa kapitel? Nu har du makten att vända bladet och skriva ett helt nytt kapitel, ett fantastiskt sådant. Ett kapitel där huvudpersonen förändras så mycket till det bättre att hon knappt kan kännas igen från bokens tidigare kapitel. Mörkret och sorg ersätts av glädje och ljus. Förtvivlan och hopplöshet omvandlas till frid och tro. Ju mer huvudpersonen förändras desto mer förändras hur den upplever livet och sig själv. Allt blir så mycket mer meningsfullt av fylld av syfte. Förändringarna kommer inte från en dag till den andra, men huvudpersonen kämpar, och för varje hinder som den lyckas övervinna, desto mer motivation och ork för den att fortsätta framåt. Den förstår plötsligt att den kan så mycket mer än vad den trodde. När du är klar med detta kapitel blir du så tagen och rörd av vad du läser att du vill fortsätta de nästkommande kapitel i samma anda. Lämna inte oskrivna blad i din livs bok. Vänd bladet och skriv. Du kan om du verkligen vill. Du lär finna fantastiska saker att skriva om om du verkligen söker. Sedan, många många år senare när dagen kommer då Gud tar bort pennan och boken från dig kan du finna tröst i ditt eget samvete för att ha gjort allt du kunnat för att skriva varenda sida av den med det mesta och bästa som du var kapabel till. Efter den mörkaste natten kommer solen alltid upp. Allt gott <3

   

   

  tack snälla så fint skrivet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.