Hem > Forum > Hopplöshet > Psykiatrin tar kål på mig

Psykiatrin tar kål på mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Har lidit av tvång och sömnproblem och fått antipsykosmedicin mot det i tretton år. När jag slutade hamnade jag i psykos. Jag hade inte psykossjukdom när jag började i psykiatrin utan medicinen förstörde hjärnan så nu kan jag verkligen inte sova för jag är så ledsen att de orsakat min psykossjukdom. Det var först när jag slutade som jag förstod det. Och nu tar jag medicinen fastän jag vet att den förstör hjärnan. Hur går man vidare med ett sådant svek. De som skulle hjälpa bidrog till att jag fick en av de värsta sjukdomarna? Jag orkar knappt längre. Under tretton år reflekterade jag inte över det för jag trodde inte det skulle vara problem att sluta när den dagen kom. Och de bokar in tider åt mig….. Homeopati någon som blivit hjälpt? Har hört att det hjälper och är effektivare än skolmedicinen. Jag går under och inte får jag upprättelse. Hur ska jag tänka?

    Trådstartaren

    Ända sättet är att bli frisk. Men hur när man vet denna grymma sanning?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.