Hem > Forum > Hopplöshet > orkar inte mer

orkar inte mer

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  jag ger upp livet, allt är fixat och klart.

  jag har försökt hur länge som helst med att få chatta med någon på mind men det är fullt i chatten, ringa kan jag inte för har telefonfobi.

  mår så jäkla dåligt att jag bara vill avsluta allt. jag orkar liksom inte mer. sa till min mor igår att jag älskade henne och att Hon aldrig skulle glömma mig så har på det viset redan sagt hejdå till den som är viktigast att säga hejdå till. jag har kämpat så länge och nu ger jag upp.

  Avatar

  Vill du berätta lite mer om din situation?

  Att få skriva av sig kan hjälpa mycket!

  Avatar

  Livet ändrar sig även om det inte känns så i det här ögonblicket. Om du tar livet av dig så kommer du att lämna din mor i sorg och saknad.  Har du berättat för henne hur du mår?

  Kanske du kan få hjälp att komma till en psykakut eller en vårdcentral av din mor eller någon annan som vet om din situation?

  Försök att kontakta MIND chatten igen – ibland krävs flera försök eftersom chatten sköts av volontärer som arbetar på sin fritid med att besvara. MINDs chatt är öppen varje mellan 06.00 – 24.00

  Jourhavande medmänniska har en chatt öppen mellan 21.00 – 24.00 söndagar. 

  Om du skulle orka prova ringa så har MIND en självmordslinje där volontärer svarar varje dag mellan 06.00-24.00 på telefon nr 90101

  Jourhavande medmänniskas telefon är öppen 21.00 – 06.00 på nr 08-702 16 80

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

   

  Avatar
  Trådstartaren

  försökt att stå ut med smärtan men orkar verkligen inte mer, jag har gjort iordning och förberett allt så jag kan avsluta allt. det går inte längre. jag orkar inte mer. inatt, när det är som mörkats och tystas kommer jag avsluta mitt lidande. har redan bestämt mig och då har jag bestämt mig. finns ingen som kan hjälpa mig, absolut ingen. tack för ert fina arbete.

  Avatar

  Jag vill berätta något mycket viktigt för dig ❤️

  Att ha sådana djupt olyckliga tankar och känslor som du har just nu, det är en sjukdom. Och vet du vad som är bra med det? Jo, att det finns fantastiskt bra hjälp att få och du kan bli frisk!

  Att ta sitt eget liv kan ses som en olycka, en psykisk olycka. Det händer när en person är i ett sjukdomstillstånd och inte kan se andra perspektiv eller utvägar. Men även om det inte alls känns så just nu, så är det alltså en sjukdom. En sjukdom som du KAN bli frisk från!

  Det kommer kanske inte vara enkelt, det kanske kommer att ta tid. Men det kommer vara värt det! En dag kommer du kunna se tillbaka på detta och tacka självaste livet för att du finns kvar!

  Det som är allra viktigast just nu är att du berättar för NÅGON hur du faktiskt mår och vad som pågår i dina tankar.

  Du kan skicka ett sms, skriva ett brev, maila, gå hem till någon i morgon eller ringa och väcka någon nu. Vem som helst. Det viktigaste är ATT du gör det.
  Det räcker att du säger eller skriver t. ex:

  ”Jag mår inte bra. Kan du hjälpa mig?”

  Du kommer att kunna må bra igen. Jag lovar dig det. Det kommer vara värt att kämpa för det och att låta andra hjälpa dig på din väg.

  Varma kramar! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du skriver här igen och berättar att du bestämt dig för att ge livet en ny chans❤️

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.