Hem > Forum > Hopplöshet > nere igen, detta fungerar för mig i stunden

nere igen, detta fungerar för mig i stunden

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Så jag har haft en dipp igen och känner mig sjukt ensam. när det blir såhär brukar det brukar bli rätt illa, självksada självmordstankar, planer ibland osv. Då orkar jag inte vara social o brukar sitta med min dator eller mobil o kolla serier eller filmer, men ibland, eller ah, oftast så får det mig bara att mås sämre för att då känner jag mig ennu mer meningslös eller så triggar filmen eller seriens innehåll mig. Men nu håller jag på att kolla igenom studio ghiblis filmer, ni vet Tottoro o dom men det finns så många fler, vissa finns på Netflix just nu o annars kan man hitta dom andra vägar 😉

  Så himla fina, och även fast jag inte direkt är pigg o glad så är det okej, dom får mig att känna mig mindre ensam på något sätt, och det funkar för alla, kollade på dom när jag var liten och dom är minst lika underhållande nu om inte mer. Ta hand om er, ge er lite extra kärlek, gör lite te, kurra ihop i sängen och ge det ett försök.

  Kram!

  Och ni är inte ensamma så som jag inte heller är det <3

  Jag har sett följande från Studio Ghibli:

  Min granne Totoro, Eldflugornas grav, Kikis Expressbud, Spirited away, Prinsessan Mononoke, Det levande slottet. Kan rekommendera ”Your name”. Dock från en annan studio.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.